paramedisch bij en nascholingscentrumWelkom!
Dit is de site van het Paramedisch bij- en nascholingscentrum Tilburg. (PMSC)

Het PMSC zet zich sinds 1990 in voor de kwaliteit en de deskundigheidsbevordering van de oefentherapie. Het PMSC vertaald voor u de theorie van de hedendaagse medische wetenschap naar de praktijk.

Wie een goed functionerend bewegingsapparaat wil ontwikkelen, zal het lichaam bij het oefenen moeten aanspreken op zijn corrigerende en sturende mogelijkheden. Daarbij moeten we veel meer oog krijgen voor de samenhang tussen lichaam en brein, tussen fysiologie van het lichaam en de hersenen en de psychologie van de mens. De sleutel tot succes ligt dan ook in het oefenen van de functionele kwaliteit. Lichaam en brein zijn één, oefenen moet dus altijd bestaan uit het aanspreken van het gehele organisme.

Het Paramedisch bij- en nascholingscentrum is een kleinschalig opleidingsinstituut met goed verzorgde cursussen die hoog score bij evaluatie. Op de opleiding heerst een goede sfeer en er wordt in de middagpauze een uitstekende lunch geserveerd.

De cursussen zijn praktisch en direct toepasbaar in de praktijk en altijd gericht op het bewegen.
Bij voldoende belangstelling kan elke cursus op inhoud op de doelgroep worden aangepast.Ook het op maat leveren van nieuwe cursussen is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. 

Scholingscentrum                       Secretariaat
Korvelplein 197/198                   Schout Crilleartstraat 9
5025 JX Tilburg                          5037 MS Tilburg
Tel. 0622032049                       Tel 013 4685316  /  0622032049

Goedkope UGGs, UGGs 100 euro, UGGs onder de 100 euro Nederland Online!