weboldal_2

Árajánlat

Gyártás

Referenciák

Kapcsolat / video

Aktuális

TÖBB FÉNYRE VAN SZÜKSÉGE?

Érdekli, hogyan lettünk Magyarország leggyorsabban fejlődő üveghomlokzat-kivitelező cége?

Érdekli miért minket választottak Bálna (korábban CET), a Mariott Hotel, a Westend, vagy épp a Mamut kivitelezői az üveghomlokzatok elkészítéséhez? Hogy a nagy projektek mellett miért a Schal-Tech szállít megoldást a kiskereskedelmi megrendelők, családi házak különleges üvegmegoldásaihoz?

Biztosan nem!

Önt az érdekli, hogy megoldjuk-e az Ön azonnali, aktuális problémáját az elérhető legjobb ár-minőség arányban, a leggyorsabban és legrugalmasabban!

Valójában minket is kizárólag ez érdekel: az Ön problémája és annak megoldása!

És igen, pontosan ezért választanak bennünket a beruházók és kivitelezők legyen szó bevásárló központról, irodaházról vagy épp egy családi ház télikertjéről.

Referenciák

  • Mindig azt mondjuk: ha untatni akarsz, kezdj el mesélni arról, hogy milyen minőségi és milyen olcsó vagy. Mindenki ezt mondja. És ma már ezt mindenkinek tudnia is kell. Mi azért ajánljuk a Schal-Tech-et a kivitelezőinknek, mert képesek a legbonyolultabb építési helyzetek rugalmas kezelésére, emellé ingyenesen készítik az üvegstatikát és az izoterm számítást. Ráadásul még az ár-érték arány is annyira rendben van, hogy bátran kiállunk ajánlásunk mellett!

    Ádám István
    Ádám IstvánALUKÖNIGSTAHL kft.
  • "Azoknak ajánlom a Schal-Tech kft-t, akik gyors, pontos, precíz, profi munkát akarnak üveghomlokzatok, üvegportálok tervezéséhez és gyártásához. A Wicona mindig a legkiválóbb szakemberekkel dolgozott, és a Schal-Techről csak „legekben” tudok nyilatkozni.  Saját magukénak érzik a megrendelő projectjét, nagyon komoly, széles látókörű tudásukat beleadva kihozzák a maximumot minden megbízásból!”

    Pályi PéterWICONA Magyarország

Kapcsolat

További információkért E-mailben az info@schaltech.hu címen állunk rendelkezésére

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Kezdjen el írni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez