en

Logo

XVI Международна научна конференция

9-10 юни 2016
София

Logo_VSU2016

Трите тома на Сборника с доклади на конференцията VSU'2016 са изготвени. Ако желаете информация за сбпрника моля да се обърнете към Организационен комитет на VSU'2016

Може да се запознаете със съдържанието на трите тома на сборника:

Съдържание 1-ви том

Съдържание 2-ри том

Съдържание 3-ти том

Proceedings2016

CDCover_2016

CDLabel_2016

 

Покана за участие във ВСУ`2016

V_Stoyanov   D_Partov

Скъпи приятели и колеги,

От името на Организационния комитет и от наше име Ви каним най-любезно да участвате в XVI международна конференция ВСУ'2016, която ще се проведе на 9 и 10 юни 2016 г. в София.

Конференцията е фокусирана върху приложението на природните науки в строителството, архитектурата, опазването на световното културно-историческо наследство и иновациите в архитектурното и строително образование. Строителното инженерство и транспортното строителство са представени с всички свои направления: геотехника, геодезия, строителни конструкции, технология и механизация, организация и икономика. Акцент в научната проява са темите за енергийна ефективност, устойчиво развитие в строителството, екоинженеринг и екологична сигурност.

Конференцията си поставя за цел да събере учени, работещи в областта на архитектурата, строителството и близките до тях области, като всички участници ще имат възможността да демонстрират своите иновативни идеи, научни резултати и практически достижения чрез пленарни лекции, презентации, постери и дискусии.

Организационният комитет изразява своята дълбока благодарност и висока оценка към авторите, участници и всички други, които допринесоха за успешното организиране на тази конференция.

Надяваме се престоят в София да бъде изпълнен с радостни и ползотворни мигове от срещите Ви с новите постижения в строителството и архитектурата, които ще бъдат представени и дискутирани по време на конференцията.

Искрено се надяваме да приемете поканата ни за ВСУ‘2016 и да бъдете наш гост (наши гости) на това традиционно научно събитие.

Очакваме Ви на ВСУ‘2016 в София!

проф. д-р инж. Дончо Партов
Почетен председател на Организационния комитет на ВСУ‘2016

доц. д-р инж. Венцеслав Стоянов
Председател на Организационния комитет на ВСУ‘2016

Висше строително училище
„Любен Каравелов“, София

allconferences.com:  Directory of Conferences, conventions, exhibits, seminars, workshops, events, trade shows and business meetings. Includes calendar, dates, location, web site, contact and registration information.

AllConferences.com