Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Vad är Labs?

Vad är Labs? Bild: Computer Sweden/IDG

Vår avdelning för it-och tjänsteutveckling heter Labs och sitter i Sundbyberg. Att utveckla nya tjänster är inget man gör över en natt. Det är ofta långa processer: från idéstadie, kundpaneler, utveckling och mycket testande innan vi vet att tjänsten fungerar på alla plattformar, att den verkligen är något som våra kunder kommer att använda och naturligtvis att den är helt vattentät när det gäller säkerhet. Det tummar vi aldrig på.

Tidigare var vårt arbete hemligt ända fram till lansering av färdig tjänst. Men allt förändras så snabbt inom digitala bank- och finanstjänster att vi från och med nu tror på en öppnare inställning. Då kan vi få värdefull feedback från dig och andra kunder redan tidigt i processen. Feedback som vi behöver för att vara säkra på att vi satsar på rätt tjänster. Det är dina och andra kunders behov och beteende som avgör vilka tjänster som blir framgångsrika.

Det är här på Labs hemsida som vi presenterar nya tjänster. Vissa kommer vi lansera alldeles snart medan andra ligger längre fram i tiden.

Stäng Skriv ut