11/04/2017 - 11/04/2017

Your Path to “WellStreet”

18/04/2017 - 20/04/2017

Mision biznesi i kompanive turke në Shqipëri

Trajnime WIFI ne Menaxhim Biznesi dhe Bashkepunim me Bizneset Austriake

Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi  Takime b2b me Bizneset Austriake Projekte Ndërkombëtare Bashkëpunim me Bizneset Austriake   Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë (CCI Tirana), në bashkëpunim me Dhomën Austriake...

Trajnim: “Strategji Dixhitale”

Lektore:      Z.Dritan Pecini Data:          10-11 Tetor 2017 Orari:          16:00- 20:00 Ky trajnim do të përfshijë diskutime konceptuale mbi...

Trajnim: “Kodi i punës – ndryshimet e fundit”

Lektore:      Z. Ledio Milkani Data:          26-27 Shtator 2017 Orari:          16:00- 20:00 QËLLIMI I PROGRAMIT TE TRAJNIMIT  Pjesëmarrësit të...

SOCIAL MEDIA

0FansaPëlqeje
0NdjekësitNdjek
366NdjekësitNdjek
8AbonentëAbonohu

NGA YOUTUBE

Panairi Studio dhe Puno 2017

Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët tanë të përhershëm në zhvillimin e këtij eventi të rëndësishëm. Edhe këtë vit ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij bashkëpunimi të frytshëm nga datat 18-20 maj 2017 në Pallatin e Kongreseve.

Tirana e Fëmijëve 2017

Kalendari i Panaireve 2017 (Zyra e Keshillesise te Tregtise se Jashtme Turke)

Programi i panaireve per muajt ne vazhdim te cilet mbeshteten nga Ministria e Ekonomise se Turqise. Formulari i aplikimit   Zyra e Tregtise se Jashtme, e Ambasades Turke ================ T.C....

Forum i Dhomave të Tregtisë së Ceftes

Rregullat e origjinës së mallrave dhe doganave Në datën 27.06.2017, në Beograd, Serbi, u  mbajt forumi i grupit të punës së Dhomave të Tregtisë se...

Faqe e re për informacion mbi tregtinë

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes hapi faqen e re zyrtare mbi Komitetin e Lehtësimit të Tregtisë së Lirë www.tregtia.gov.al , me...

Njoftim për shtyrjen e eventit Tirana Business Matching

Duke parë interesin e madh që sipërmarrjet e huaja kanë treguar për të marrë pjesë në eventin “Tirana Business Matching” i cili do të...

Projekti “Shqipëria sipërmarrëse”

“Shqipëria  sipërmarrëse" është një projekt konsultimi i menaxhuar nga Organizata Sllovake për Kërkim dhe Zhvillim (SORD) dhe Qendra Shqiptare e Kërkimeve dhe Trajnimeve për...

Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve

Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve asiston kompanitë të zhvillojnë inovacionin dhe të zgjerojnë aktivitetin e tyre në tregun ndërkombëtar. Rrjeti Europian i Ndërmarrjeve është rrjeti më...

Ready2GO për sipërmarrjen e mesme dhe të vogël – projekt i financuar nga BE

Komisioni Europian (KE) dhe Agjencia Europiane për SME-të (EASME) kanë lancuar projektin pilot "Ready2GO", i cili ka për qëllim të mbështesë SME-të Europiane të...

KONSULTIM PUBLIK