De innovatieve aanpak van Pit Strategie maximaliseert de uitstroom van sociale diensten. Samen met u bereiken we concrete resultaten en structurele oplossingen die werken.
Linksom of rechtsom. Altijd en overal.

We maximaliseren de uitstroom van sociale diensten

Sociale diensten van alle gemeenten in Nederland zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen die de participatiewetgeving aan ze stelt. Wij adviseren of ontzorgen sociale diensten in de uitvoering van uitstroomprocessen. Of het nu gaat om arbeidsbemiddeling, re-integratie, participatie, werkgeversdienstverlening of arbeidsmarktvraagstukken.


We hebben een innovatieve aanpak

Als enige bureau in Nederland hebben wij kennis van het totale (werk)proces. We hebben voor ieder deelproces een oplossing – van intake, werkgeversdienstverlening, bemiddeling tot nazorg. Onze focus is het boeken van concreet en maximaal resultaat op uitstroom.


We bieden structurele oplossingen en concreet resultaat

De enige manier om te komen tot structurele oplossingen is de vraag integraal bekijken. Daarom analyseren wij altijd het totale (werk)proces en de dagelijkse uitvoering. Pas dan adviseren wij hoe de uitstroom te maximaliseren. Resultaat is een sociale dienst 3.0 die met een efficiënte werkwijze maximale uitstroom realiseert.


Dienstverlening

uitstroommeting

Advies

Schermafbeelding-2015-09-04-om-08.12.09
Wij kunnen u in de breedste zin adviseren over hoe uw gemeente uitstroom kan maximaliseren.

Meer lezen

Detachering

Schermafbeelding-2015-09-04-om-08.12.09
De adviseurs van Pit Strategie zijn specialisten op het gebied van werk, arbeidsbemiddeling, re-integratie, participatie, werkgeversdienstverlening en arbeidsmarktvraagstukken.

Meer lezen

Instrumenten

Schermafbeelding-2015-09-04-om-08.12.09
Om uitstroom te ondersteunen hebben wij met onze samenwerkingspartners verschillende instrumenten ontwikkeld.

Meer lezen


Ook maximaal resultaat boeken op uitstroom?

Contact
PITSTRATEGIEHome