Welkom

Op de website van de enige theatersportgroep van de wijk Lunetten in Utrecht: de Lunetics!

Theatersport is een vorm van improvisatietheater, waarbij twee teams tegen elkaar strijden voor de eer. Het publiek speelt hierbij een centrale rol. Sinds 2008 beoefenen de Lunetics deze sport, vanuit hun thuisbasis de Musketon in Lunetten. Hier wordt getraind en vinden bovendien om de maand wedstrijden plaats. 

Deze site geeft een compleet overzicht van alle aankomende voorstellingen & activiteiten, ook vind je hier het laatste nieuws over Lunetics en kun je voor iedere wedstrijd kaartjes reserveren. Daarnaast kun je op deze site natuurlijk ook meer te weten komen over onze groep en haar leden! Zo enthousiast dat je zelf ook wilt spelen? Dat kan: want we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe leden. Als je reeds basiservaring met theatersport en/of andere vormen van improvisatietheater maken we graag kennis me je.

Op maandagavond 4 september 2017 gaat een nieuwe Basiscursus Theatersport van start.

Poster Basiscursus_Theatersport_NJ2017_DT-web

Voor mensen die bij ons een basis- of introdcutiecursus hebben gevolgd en verder willen of de draad weer op willen pakken waar ze hem hebben laten liggen zijn er iedere woensdagavond losse Inlooplessen Theaterimprovisatie. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen die een basis- of introductiecursus heeft gevolgd en graag verder wil maar bijvoorbeeld niet iedere week kan. Op onze algemene cursuspagina vind je informatie over de andere cursussen die we geven. 

 

Volg ons via twitter of facebook en maak kans op één van de vrijkaarten die met enige regelmaat via deze media worden vergeven.

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Delicious Share to Google