Fem kredittkort med lav effektiv rente

kredittkort-lav-rente

Selv om de fleste som bruker kredittkort i Norge velger å tilbakebetale den kreditten de har brukt før rentene begynner å løpe, så er det også mange som er opptatt av at kredittkortet har en lav effektiv rente slik at man kan handle ting på avbetaling uten at det behøver å koste skjorta. Derfor har vi funnet frem til fem kredittkort fra norske banker som har en ganske så lav effektiv rente.

Santander Red

Det absolutt billigste kredittkortet i Norge – hva den effektive renten angår – kommer fra den internasjonale banken Santander (som for øvrig nettopp kjøpte opp norske GE Money Bank). Kredittkortet heter Santander Red, og er med en effektiv rente på solide 17,12 prosent det desidert billigste kortet å handle ting på avbetaling med. Faktisk så vil vi påstå at denne renten minner om et godt forbrukslån, og følgelig er det et godt alternativ for deg som skal gjøre større innkjøp. Dessuten får du også hele 50 dager på å betale ned kreditten før rentene begynner å løpe!

Les er om Santander Red

Ikano Visa

Et annet kredittkort som har en nokså bra rente, selv om det på ingen måte kan måle seg med overnevnte kredittkort fra Santander, er Ikano Visa. Det tilbys av den svenske banken med samme navn – Ikano Bank. Kredittkortet har en effektiv rente på 20,10 prosent, noe som er ganske mye lavere enn hva de fleste andre kort på det norske markedet tilbyr (ofte over 25 prosent). Derfor er også Ikano Visa et godt alternativ når du skal handle ting på avbetaling, men du kan utsette betalingen i hele 50 dager før rentene begynner å løpe også med dette kredittkortet.

Les er om Ikano Visa kredittkort

Credits Visa

Et kredittkort som kanskje ikke er like populært som de tre overnevnte, men som allikevel er fullverdig når det kommer til kredittkort med lav rente, er Credits Visa. Her er den effektive renten på akseptable 21,85 prosent, noe som gjør at dette kredittkortet fint kan brukes til å handle ting på avbetaling uten at den totale rentekostnaden blir alt for stor av den grunn. I tillegg har du hele 51 dager med rentefri betalingsutsettelse. Credits Visa tilbys av finansieringsselskapet BB Finans, som blant annet har mange norske kunder innenfor sine lånetjenester.

Les er om Credits VISA

yA Kredittkort

Det siste kredittkortet i vår oversikt over fem gode kredittkort med lav effektiv rente, kommer fra den norske internettbanken yA Bank. Det heter yA kredittkort og har en rente på 22,90 prosent, som gjør det absolutt mulig å handle ting på avbetaling over flere måneder, selv om renten er en god del høyere enn de aller beste kredittkortene vi har nevnt tidligere i denne artikkelen. Men med 50 dager rentefri betalingsutsettelse og det faktum at dette kredittkortet er hundre prosent gebyrfritt, så er det slettes ikke sikkert at det er noe dårlig alternativ allikevel.

Les er om yA kredittkort

Skandiabanken kredittkort

Et annet kredittkort som man ikke kommer foruten om når man snakker om kredittkort med lav effektiv rente, er kredittkortet fra Skandiabanken. Det har flere år på rad gått helt til topps i norske tester, og det er kanskje ikke så rart da den effektive renten er så lav som 14,66 prosent! Det er bedre enn hva mange kunder får når de søker om et forbrukslån, og følgelig er det absolutt et godt kort. Den eneste ulempen er at du er nødt til å være kunde hos Skandiabanken for å få dette kredittkortet – men det er det kanskje verdt?

Les er om Skandiabanken kredittkort