• Bernette
 • Husqvarna Jade

  Nieuw

  Husqvarna Designer Jade 35

  Naaien en borduren voor een creatief interieur door u ontworpen!

 • Bernina B770

  Bernina B770

  quilters edition

  Met een eenvoudige navigatie op een centraal geplaatst kleurentouchscreen.

 • Pfaff performance™ 5.0

  Pfaff performance 5.0

  quilters edition

  Ongeloofelijk mooi Meer dan 300 nuttige en decoratieve steken

 • QUILT AMBITION™ 2.0 Het verschil zit 'm in de details! Het grote touchscreen met hoge resolutie maakt het mogelijk om op een professionele manier te naaien. Met speciaal geselecteerde quiltsteken en twee extra naaivoeten, stelt de PFAFF® quilt ambition™ 2.0 naaimachine u in staat uw ware quilttalent te ontdekken!MAAK DE VERGELIJKING, ONTDEK HET VERSCHIL. QUILT AMBITION™ 2.0 Het verschil zit 'm in de details!...

 • QUILT EXPRESSION™ 4.2 Quilten is een van de meest leuke vormen van artistieke expressie. Onontbeerlijk bij het quilten is een naaimachine die helemaal aan de wensen van de quilter kan voldoen en die kan zorgen dat ideeën werkelijkheid worden. Laat uw creativiteit de vrije loop als u met de quilt expression™ 4.2 naaimachine werkt.  QUILT EXPRESSION™ 4.2 Quilten is een van de meest leuke...

Follow us on facebook

  Openingstijden Winkel

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Wij zijn op koopavond gesloten.

Het is wel mogelijk om ons te bezoeken buiten openingstijden. Bel voor een afspraak: +31(0)58 2164 164

 Openingstijden Industrie

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Het is tevens mogelijk om ons te bezoeken buiten openingstijden. Bel voor een afspraak: +31(0)58 2164 164

Jagersma naaimachines, borduurmachines en borduurstudio

Spectaculaire presentatie van de nieuwe Pfaff Creative Icon.
Diverse leuke aanbiedingen en nieuwe accessoires voor de pfaff naaimachines.

13 OKT: 11:00 uur.

Bij Jagersma vindt u alles voor naaien, borduren en locken! Van borduurmachines voor starters tot industriele borduurmachines!

Jagersma Naaimachines is uw betrouwbare naaimachine winkel uit Leeuwarden, Friesland en omstreken. Bij Jagersma bieden we goedkope en duurdere naaimachines, goedkope en duurdere borduurmachines, en tevens lockmachines in verschillende soorten en maten.

Jagersma Naai- en borduurmachines is officieel dealer van de volgende merken: PfaffJanome,, HusqVarna, Bernina, Yuki, Singer, Lewenstein, Toyota en Brother. Verder is Jagersma importeur van industriele borduurmachines van het merk Happy, voor de professionele zakelijk markt. Doordat wij aangesloten zijn bij alle dealernetwerken bent u verzekerd van het juiste advies en krijgt u voordeel met de vele acties die onze leveranciers bieden!

Service van echte vakmensen.

De medewerkers van Jagersma hebben een passie voor uw hobby! Met kennis van de laatste trends en nieuwigheden op het gebied van naai-, borduur-, en lockmachines. Van de kleinste naaimachine voor starters tot de een industriele 6-kops machinale borduurmachine. Jagersma heeft een eigen reparatieafdeling die in de eigen werkplaats onderhoud en reparaties uitvoert aan velerlij machines, ook machines die niet bij ons zijn aangeschaft! Iedere machine heeft onderhoud nodig en ons serviceteam weet als geen ander dit voor u te verzorgen.

Borduurstudio

In onze winkel bieden wij tevens onze diensten aan in onze borduurstudio. In onze borduurstudio kunt u uw logo's laten digitaliseren om ze vervolgens te laten borduren op bijvoorbeeld bedrijfskleding, scouting badges, studenten-truien en andere kleding. Met onze industriele borduurmachines zorgt Jagersma gegarandeerd voor een fantastisch resultaat.

Wij voeren voor de borduurstudio een groot aantal verschillende merken zodat we voor ieder budget kwaliteit kunnen leveren.

We borduren werken op elke soort kleding; logo borduren op overhemden, logo borduren op t-shirts, logo borduren op colberts, logo borduren op petten, logo borduren op (werk)overalls, logo borduren op broeken, logo borduren op korte broeken en nog veel meer.

We voeren kleding van de merken Kariban, Gildan, Fruit of the loom, Bella, Henbury,Result, B&C; Collection, Premier, Beachfield, Sol's, Logostar, Stedman, Lemon & Soda, Fristads, James&Nichelson;, Myrlle beach, Harvest, Printer, Halfat, Promodora, Halink, Uniwear, Santino, Matterhorn, Walra, Karlowsky, Nilton's. 

Al meer dan 50 jaar...

In 1962 is Jagersma Naaimachines gestart met haar winkel in Leeuwarden, op het adres "Achter de Hoven" en "De Schrans" met twee vestigingen. Na een vijftal jaren is besloten om de werkzaamheden te verplaatsen naar een groter winkeloppervlak aan de voorstreek in Leeuwarden. Tot op de dag van vandaag is Jagersma nog steeds actief met naai- en borduurmachines, lockmachines, en industriele borduurmachines aan de Voorstreek 37 in Leeuwarden

U bent van harte welkom in onze winkel

Jagersma is geen internetwinkel - we zijn echte vakmensen en helpen onze klanten al 54 jaar in onze fysieke winkel in de hoofdstad van frieslandLeeuwarden. Wilt u uw borduurmachine, naaimachine of lockmachine eerst bekijken? In onze fysieke winkel in leeuwarden heten wij u van harte welkom. Onze naaimachinewinkel in Leeuwarden heeft altijd meer dan 25 recente naaimachines, borduurmachines en lockmachines op voorraad. Ook kunt ter plekke training volgen bij een van onze product-specialisten.