30/06/2014-Presidenti Nishani dekoron Shkëlqesinë e Tij, zotin José Manuel Barroso me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 30/06/2014, nr. dekreti 8613 Shkëlqesisë së Tij, zotit José Manuel Barroso “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Për merita të veçanta, si President i Komisionit Evropian, në mbështetjen e vazhdueshme të procesit eurointegrues dhe të afrimit institucional të Republikës së Shqipërisë drejt Bashkimit Evropian”.