Parempi Multipokka

multipokkakuva

Multipokan ystävät huomio! Netissä on tarjolla sellaista Multipokkaa, että Ray:n peli kalpenee sen rinnalla vitivalkoiseksi: netin Multipokka-pelit tarjoavat isommat voitot ja (paljon) enemmän käsiä!

Suosittelemme Multipokan ystäville nettipeliksi suositun Mr Green -sivuston Jokeripokeri-multipokkaa (ks. kuva).

Siinä missä Ray:n Multipokka-pelissä täytyy tyytyä parhaimmillaankin viiteen käteen, netissä voi pelata 5, 10, 25, 50 tai jopa 100 käden multipokkaa. Eikä tarvitse tyytyä mihinkään tavalliseen pokeriin: pääset pelaamaan myös Suomalaisten eniten pelaamaa pokeripeliä, eli Jokeripokeria.

Netin Jokeripokeri-multipokka tarjoaa aivan käsittämättömästi paremmat voitot kuin Ray:n Multipokka. Ray:n pelin palautusprosentti on 88%, Mr Greenin Joker’s Wildin (joka on suomenkielinen nimestään huolimatta) taas tarjoilee 99% palautusprosentin! Ero todella näkyy ja tuntuu: voittoja napsuu useammin ja ne ovat isompia.

Jokeripokeri-multipokan tuplauskin on parempi kuin Ray:n tuplaus: arvaat onko ruutuun arvottu kortti musta vai punainen ja sillä siisti – pakassa ei ole “mustia seiskoja” tai muita automaattisia tappiokortteja, joten tuplaus on oikeasti fifty-fifty!

Suosittelemme!

Pelaa Mr Greenissä >