Huispiet

Op deze pagina vind je meer informatie over “Huispiet”. Iedereen die naar een foto van Huispiet kijkt weet direct waarom hij zo genoemd wordt. Het is overduidelijk dat zijn uiterlijk past bij zijn naam. Zou jij het leuk vinden als Huispiet bij jou op bezoek zou komen? Of wil je liever je cadeautjes krijgen van een andere piet?
VIdeo van sint 728x90

Uiterlijk van Huispiet

Waarom ziet de Huispiet eruit zoals die eruit ziet? De Huispiet, een van de Pieten die echt onmisbaar is voor Sinterklaas, zorgt ervoor dat alles in bijvoorbeeld het Pietenhuis op orde is. Hij heeft altijd de sleutels van alle deuren bij zich. Dat kun je aan hem zien, want hij ziet er altijd erg belangrijk uit. Bekijk hieronder een foto van de Huispiet.
Huispiet
VIdeo van sint 728x90

Wie speelt Huispiet 2015?

De Huispiet in 2015 wordt gespeeld door Maarten Wansink. Hij is onder ander bekend van de film Kruimeltje. Maarten Wansink speelt de rol van Huispiet al sinds 2001. De rol van Wansing als Huispiet wordt steeds prominenter binnen het Sinterklaasjournaal en natuurlijk tijdens de landelijke intocht. Veel mensen vragen zich tijdens het kijken van het Sinterklaasjournaal 2015 af: “Wie is Huispiet?”. In dit geval is het dus Maarten Wansink maar er zijn nog meer Pieten die je misschien kent van een andere rol of tv programma. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hoofdpiet of de Paniekpiet.

De Huispiet heeft ook rode lippen maar geen oorbellen. Verder vertoont het haar van de Huispiet veel overeenkomsten met kroeshaar. Hij draagt echte traditionele Pieten kleding. Hij ziet eruit alsof hij de boel altijd goed op orde heeft en dat is natuurlijk ook vaak wel zo.

Wat vind jij nou van de Huispiet?
Wij zijn erg benieuwd wat jij nou van de Huispiet anno 2015 vindt. Laat hieronder daarom een reactie achter. Vertel ons van je van de kleur van Huispiet vindt en waarom jij dit mooi of juist niet mooi vindt.
VIdeo van sint 728x90

Dit bericht is geplaatst door
Welkom bij het zwarte pieten onderzoek. Als website piet werk ik dag en nacht om voor jou al het pieten nieuws te verzamelen. Verder heb ik het pieten onderzoek gemaakt. Doe jij ook mee? Vul de vragenlijst in en stem op jouw favoriete piet.