Wij zijn Qodex Webdesign

Qodex Webdesign denkt vanuit het perspectief van de klant en speelt in op de nieuwste trends & ontwikkelingen. Wij streven naar kwaliteit, gebruiksgemak en helpen uw onderneming met het verbeteren van haar imago en identiteit. Dit doen wij door het ontwikkelen van websites, schrijven van (web) -teksten en ontwerpen van huisstijlen. Ook geven wij advies aan onze klanten hoe zij een hoger rendement kunnen behalen met hun website, door te kijken naar nieuwe mogelijke opties. Communicatie is van essentieel belang om samen de gewenste resultaten te behalen. In een adviesgesprek worden uw wensen en daarin de mogelijkheden besproken. Uiteraard houden wij u ook op de hoogte omtrent de laatste ontwikkelingen van uw website.

Diensten

Usability

Usability

Gemak dient de mens, ook online! Uw website moet volledig werken op elk gewenst apparaat. Een responsieve website maakt dit voor u mogelijk, hierdoor wordt de inhoud optimaal ingedeeld. Hiermee voorkomt u ergernissen bij uw klanten. Het vinden van de juiste informatie, contact opnemen of het bestellen en betalen in een webshop moet voor iedere gebruiker duidelijk zijn.

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Door hoger te scoren in de zoekresultaten, komen er sneller en meer klanten op uw website. Dit leidt uiteindelijk naar hogere resultaten. Wij verzorgen voor u de techniek, relevante teksten, juiste zoektermen en Linkbuilding. Daarnaast heeft uw aanwezigheid op social media ook veel invloed op de zoekresultaten. Ook kunt u aan de hand van statistieken aflezen welke pagina's het meest worden bezocht.

Webdesign

Webdesign

De eerste online indruk maakt u met uw website. Door een goed ontwerp, passende tekst en fijne gebruikservaring. Overzicht is belangrijk, daardoor weet uw klant wie het bedrijf is en welke diensten of producten u levert. Hierdoor onderscheidt u zich van de concurrent. Wij maken gebruik van een gebruiksvriendelijk systeem (CMS) waarmee u zelf instaat bent om teksten, media en pagina's te beheren. Daarnaast kunt u zelf de functionaliteit uitbreiden door plug-ins. Wij regelen voor u de hosting en domeinnaam. Zo staat uw onderneming niets meer in de weg!

Aanvullende mogelijkheden

Projectbasis

Wij werken op projectbasis, dit houdt in dat er volgens een afgesproken prijs wordt gewerkt aan het project. Deze prijs staat beschreven in uw offerte.

Meerwerk

Wenst u gedurende de ontwikkeling, een extra functionaliteit aan het ontwerp van uw website of webshop, dan is dit mogelijk. Dit wordt berekend op basis van ons uurtarief.

Onderhoud

Als u de website graag uit handen wil geven, dan kunnen wij voor u iets betekenen. Wij verzorgen de teksten, media of kunnen iets anders op uw website plaatsen. Dit kan tegen ons uurtarief en door een abonnement verzorgd worden.

Recensies

Werkwijze

1. Adviesgesprek en Offerte

1. Adviesgesprek en Offerte

Uw wensen en daarin de mogelijkheden worden besproken in een adviesgesprek. De prijzen en eventuele kortingen worden overlegd en er wordt samen een plan gemaakt voor het project. In de door ons op maat gemaakte offerte, staat beschreven welke diensten u afneemt, samen met een indicatieve prijsopgave.

2. Ontwerp en Onwikkeling

2. Ontwerp en Onwikkeling

Het functioneel ontwerp geeft u een indruk over de basis lay-out van de website. Zoals pagina's en plaatsing, in het grafisch ontwerp staan kleuren, uitlijningen/afmetingen beschreven. Voldoet dit aan uw wensen, dan gaat de ontwikkeling van uw websitet van start en wordt u op de hoogte gehouden van van het proces.

3. Testen

3. Testen

Tijdens het testen wordt de werking van alle functies getest en eventuele bugs verwijderd. Is dit afgerond, dan wordt er de laatste stap gezet naar de oplevering.

4. Oplevering

4. Oplevering

Samen met u wordt er gekeken naar de gerealiseerde website. Voldoet alles naar wens, dan wordt de website opgeleverd en is gebruiksklaar.

Neem contact met ons op!

Contact info

Qodex Webdesign

    • Schouwstraat 5, 8862 ZJ Harlingen
    • +31 6 19 18 17 10
    • info@qodex.nl
    • www.qodex.nl
    • KvK: 62 38 94 32

Interesse in onze webdesign diensten?
In een geheel vrijblijvend adviesgesprek worden uw wensen en daarin de mogelijkheden besproken. Hiervoor kunt u een afspraak maken.

Uw naam (verplicht*)

Uw e-mail (verplicht*)

Onderwerp

Uw bericht