Aalst Villaresidentie Du Parc

Een aangename kennismaking...

Villaresidentie Du Parc

Villaresidentie Du Parc wordt opgetrokken te midden van een groen gebied dat grenst aan het natuurreservaat Osbroek en het stadspark. De locatie is ideaal gezien de directe nabijheid van de ring en autosnelwegen. De bouw gebeurt in 3 fasen: A, B en C. Blok B werd reeds opgeleverd en bevat 2 gebouwen: B1 bestaande uit 10 appartementen en B2 dat 14 appartementen telt. Deze zijn gelegen in het midden van het terrein. Alle appartementen hebben een mooie, comfortabele indeling met 1 of 2 slaapkamers en beschikken over ruime, zuidgerichte terrassen vanwaar men kan genieten van de mooie tuin met wandelpaden. Een complete afwerking is voorzien conform het lastenboek....

+Bekijk projectsite

Welkom bij Appelmans Immobiliën!

Wonen

U zoekt de woning van uw dromen

Bekijk ons aanbod en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen

+Ons aanbod +Blijf op de hoogte
Dossier

Gratis schatting

Mogen passie, kennis en ervaring ook ùw woning verkopen.

Goed om weten:
GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN !

+Contacteer ons
Dossier

Appelmans Immobiliën brengt mensen en huizen samen

+Lees meer +Sociale media

Immo Affligem richt zich vooral op de verkoop van residentieel vastgoed. Ons kantoor biedt een uitgebreid aanbod van open bebouwing, half open bebouwing, gesloten bebouwing en bouwgrond aan. Als je eerder op zoek bent naar een nieuwbouwproject of karakterwoning te Affligem kan je dit ook bij ons vinden.

 

Als je zoektocht naar een droomwoning op slot zit, kom dan zeker langs en wij helpen je met het vinden van het huis van je dromen!

Tevredenheidsbarometer:

“goede inlichtingen verkregen en mooie presentatie op internet” 15/06/2013 - de heer delvaux uit aalst