Mat & nöje

Vi eftersträvar en hållbar filosofi genom att sätta växtriket i fokus och till det addera de absolut bästa råvarorna av fisk&kött. Vår ambition är att vara med och rädda jorden genom till exempel zero waste. Något som belönat oss med White Guides hedersamma pris ”Årets Terroir 2017”. Dessutom blev vi utnämnda ”Världens bästa museirestaurang” vid årets Leading Culture Destinations Awards.

Boka bord

Restaurang

I Fotografiskas restaurang ligger fokus på det gröna och säsongsbaserade, här kan du äta middag måndag-lördag. Genom stora panoramafönster har restaurangen en av Stockholms vackraste vyer över Stockholms inlopp, Djurgården, Skeppsholmen och Gamla Stan. Entrébiljett behövs.

Café

Här kan du inleda eller avrunda ditt besök med något gott att äta och dricka. Vi serverar lunch måndag-söndag. Vårt café ligger högst upp i huset och en entrébiljett behövs. Caféet håller öppet alla dagar i veckan, men med olika utbud.

Brunch

I Matsalen serverar vi brunch lördag-söndag 11.00-16.00. Här dukas en levande buffé upp med det kalla, det varma och det söta bordet. Entré ingår när du bokar brunch. (Sista ankomst 14.15)