Stäng
Boende

Boende

Oavsett om du föredrar en mysig stuga eller en lägenhet med milsvid utsikt har vi boendet du söker.

Läs mer
Alpint

Alpin skidåkning

Det är inte svårt att hitta favoritbackar! Totalt finns det 23 nedfarter i alla svårighetsgrader, från grönt till svart. 

Läs mer
Längd

Längdskidåkning

Här finns utmärkta och omväxlande spår för alla åldrar och stilar, lagom kuperade rundor men också riktigt tuffa slingor! 

Läs mer

Sportlov

Välkomna att tillbringa ert sportlov hos oss med fantastisk skidåkning och ett späckat aktivitetsprogram för hela familjen! Ta med familjen ut i längdspåren, pisten eller häng med på en fartfylld tur med hundspann. Eller sitt för all del och njut i en snödriva med en kopp choklad och och känn solens strålar börja värma.  

Läs mer
Vinter - Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1330_dc1330_pg995_puffImgL
Vinter - Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1134_dc1134_puffImgL

Två tigerungar är födda!

Två Amur/Sibiriska tigerungar är födda, Orsa Rovdjursparks första tigerungar.

Orsa Rovdjurspark är med sina 325 000 kvm Europas största rovdjurspark. Det här är ingen vanlig djurpark. Här lever några av världens mest utrotningshotade rovdjur i stora hägn, en unik möjlighet där du kan  betrakta djuren i deras naturliga miljö. I parken finns arterna, brunbjörn, varg, lo, berguv och järv. 

BRF Grönklittstoppen

Lägenheterna består av flera sovrum med upp till 17 bäddar och två badrum med bland annat en rymlig bastu, golvvärme och ett badkar. 

Säkrad skidåkning och mer tid tillsammans. Strax nedanför toppen med milsvid utsikt över Orsasjön och Siljansbygden ligger de sex lägenhetshusen – alldeles intill backar och spår. 

Läs mer
Vinter - Orsa Grönklitt - ctl00_cph1_dcPuffs_po_1300_dc1300_pg991_puffImgL

Skidskola

Läs mer »

Skipass

Läs mer »

Paketerbjudanden

Läs mer »

VR 360

Läs mer »