Een pop-up restaurant met senioren in de keuken. Interesse in ons idee? We horen graag van u! Laat hier onder uw mailadres achter en we nemen contact met u op.
Meer informatie ›
Momenteel zijn er 4,1 miljoen ouderen in Nederland. Van deze senioren zijn er meer dan 1 miljoen eenzaam. Door vergrijzing en de verandering in de zorgwet zal er steeds minder geld zijn voor dagbestedingsinitiatieven. De meeste senioren willen tijdens hun pensioen zeker niet achter geraniums gaan zitten en dat moeten wij ook niet willen!

Weet u nog? Die heerlijke gehaktballetjes van uw oma? Met ons initiatief zullen ouderen weer met beide benen in de maatschappij staan. Ons idee is het inzetten van ouderen in de keuken van een zelf opgezet pop-up restaurant "Oma's Pop-up Restaurant". Onder leiding van proffesionele chef-koks en studentenkoks brengen we de kennis van jong en oud bij elkaar voor unieke traditionele recepten.

Lekker goedkoop eten, ouderen maken weer deel uit van de maatschappij en het eten wat uiteindelijk overblijft doneren we aan de voedselbank. Doormiddel van sponsoren, investeerders en partners zullen we ons doel proberen te bereiken. Bent u een van deze partijen? We zouden graag met u praten over de mogelijkheden. Laat uw email achter »
‹ terug