Analyseer uw locatie

CheckMijnLocatie.nl is een wetenschappelijk onderbouwd online (locatie) analyse systeem.

Onze analyse berekent de potentiële omzet van uw bedrijf in de (opgegeven) regio ten opzichte van de concurrentie op basis van gedetailleerde markt-en economische informatie. Klik hier voor meer informatie over de werking.

Locatie check starten

  • Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

Over CheckMijnLocatie.nl

CheckMijnLocatie.nl is hét online platform voor uw locatieonderzoek! Of u nu een start-up, een franchise organisatie of een grote keten bent; een nieuwe vestiging openen is een belangrijke investeringsbeslissing. CheckMijnLocatie.nl biedt u in een paar simpele stappen inzage in de potentie van uw nieuwe vestiging specifiek voor de markt waar u zich in begeeft. U ontvangt een overzichtelijk en zeer accuraat vestigingsplaatsonderzoek, inclusief belangrijke demografische kenmerken van uw verzorgingsgebied, concurrentieanalyse, alsmede omzet- en klantpotentieel. Een onmisbaar stuk marktkennis voor uw organisatie, waarbij wij u helpen een gedegen investeringsbeslissing te nemen! Ook ideaal voor reeds bestaande vestigingen om te bepalen of u wel het maximale uit de markt haalt!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over CheckMijnLocatie.nl of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag met het maken van juiste keuze en begeleiden het traject graag.

Analyse

De analyse wordt uitgevoerd in 7 stappen. De eerste drie stappen zijn gratis, wilt u verder gaan met de analyse? Dan kunt u een pakket kiezen wat bij u past. Heeft u help nodig bij het kiezen van een pakket? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

 

Prijzen

De online locatie check wordt aangeboden in drie service pakketten. Hieronder vind u een overzicht van de verschillen per pakket en de desbetreffende prijzen per pakket. Heeft u nog vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! We helpen u graag met het kiezen van het juiste pakket.

 

Direct van start

Contact

CheckMijnLocatie.nl is hét online platform voor uw locatieonderzoek! Of u nu een start-up, een franchise organisatie of een grote keten bent; een nieuwe vestiging openen is een belangrijke investeringsbeslissing. CheckMijnLocatie.nl biedt u in een paar simpele stappen inzage in de potentie van uw nieuwe vestiging specifiek voor de markt waar u zich in begeeft. Wilt u meer informatie over CheckMijnLocatie.nl of heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Wij helpen u graag met het maken van juiste keuze en begeleiden het traject graag.

Naam

Email

Bericht

Bevestig alstublieft dat u geen robot bent
4+1=? 

Local Eyes B.V.

Weteringschans 109
1017 SB Amsterdam
Nederlands
Telefoon: +31 (0)20-7078677
E-Mail: service@checkmijnlocatie.nl