Trainings aanbod - www.trxsuspension.nl

Functionele conditie- en krachttraining voor iedereen op zijn eigen niveau

Welkom op onze website

Het wordt steeds duidelijker dat een actieve levensstijl belangrijk is om zowel fysiek en mentaal gezond te blijven. Regelmatige lichaamsbeweging lijkt behalve spierverlies ook de kans op dementie, hart- en vaatziekten en stofwisselingsziekten zoals type II diabetes en obesitas te verminderen. Het is hierbij belangrijk om je te realiseren dat spieren behalve voor beweging ook belangrijk zijn voor basale stofwisseling, uitscheiding van verschillende groeifactoren (zogenaamde myokines) en het reguleren van insulinegevoeligheid en glucoseopname. Je spieren zijn meer dan alleen een bewegingsorgaan! Er zijn dus genoeg redenen om regelmatig te sporten en je spieren en hun ‘geheugen’ te trainen.

 

Bron: https://www.ziedaar.nl/article.php?id=528

Kracht-conditietraining Rijnzaal Bunnik

De kracht- en conditietraining in de Rijnzaal is op de zaterdagmorgen.

Je kan kiezen voor het 1e uur van 09.30 tot 10.30 uur of voor het 2e uur van 11.00 tot 12.00 uur. 

Als je voor de 1e keer komt, meldt je dan even aan: 06-37323443 of mail even naar:

Nicodejong94@hotmail.com of tjpost@live.nl 

De circuittraining is voor zowel beginners als gevorderden en het streven is om zo functioneel mogelijk te trainen. Kracht, conditie, uithoudingsvermogen, leningheid, coordinatie etc. Door in groepsverband te trainen en de training te varieren is het iedere week weer een leuke sportieve uitdaging.

Circuittraining op het grasveld bij de Rijnzaal in Bunnik

Niets mooider dan lekker buiten trainen. Het buiten trainen vindt echter alleen plaast als het weer het toelaat. 

Aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Nationaal Bedrijfsfitness Plan

M3Fsport  is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

De huidige locatie om te trainen is in de Rijnzaal in Bunnik en bij mooi weer buiten op het grasveld. De groepslessen zijn van 09.30-10.30 en van 11.00 tot 12.00. 

I.v.m. het aantal deelnemers is vooraf aanmelden gewenst. 06-37324443. Theunis Post

Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan fitnessen!

 Neemt jouw bedrijf nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Ga dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl en tip je werkgever. Of neem voor meer informatie contact op met Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

 

Bedrijfsfitness Nederland

Postadres             Postbus 842, 8440 AV Heerenveen

Telefoon               0513 - 633 111

Fax                       0513 - 636 050

Email                     info@bfnl.nl

Internet                 www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Incompany bedrijfsfitness - Frame voor personal training

Het M3F frame, het trainingsstation voor functionele training op locatie. Smart Documents in Deventer beschikt hiervoor over een frame in haar eigen bedrijfskleuren. Door de functionaliteit van het frame kan iedereenzeer efectief  op zijn eigen niveau trainen. Door gebruik te maken van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht (concentrisch en excentrisch) is de training zeer veilig.

Suspensiontraining goed voor uw coördinatie en stabiliteit

Trainen met een optimaal rendement

De laatste jaren worden meer en meer voordelen van regelmatige krachttraining herontdekt. Dat fitness meer is dan spier versterken blijkt uit het feit dat o.a. de lichaamshouding, botdichtheid en de lichaamssamenstelling positief beïnvloed worden door training met gewicht.  In dit geval met het eigen lichaamsgewicht met behulp van een suspension trainer.

De suspension trainer is de vervanger van bijna alle krachtsporttoestellen.


Functionele krachttraining

Bij functionele krachttraining is training van beweging in plaats van spiergroepen het uitgangspunt. Daarbij is het de bedoeling oefeningen uit te voeren die een grote mate van coördinatie vereisen. Het is de bedoeling zoveel mogelijk spieren tegelijk te activeren en een sterke nadruk te leggen op rompactiviteit. Daarbij verdient het aanleren van een correcte houding bij alle oefeningen extra aandacht. Op die manier bereik je een maximale transfer van de krachttraining naar het bewegen in het dagelijks leven. Een dergelijke krachttraining draagt optimaal bij aan de gezondheidsdoelstellingen van een klant. Niet in de laatste plaats is functionele krachttraining uitdagend en dit motiveert klanten om te blijven bewegen. Voordelen van krachttraining:

 • De botten worden steviger
 • De spieren en pezen worden sterker
 • De spieren worden groter
 • Je lichaam herstelt sneller
 • Energie systemen functioneren beter 
 • Fitness en afvallen (verhoogd metabolisme)
 • Een betere nachtrust
 • Verhoogde lenigheid van het spierweefsel en meer kracht en uithoudingsvermogen
 • Meer energie
 • Een verbeterd zelfbeeld
 • Verbeterde hartfunctie
 • Minder kwaaltjes