Herstellingen, isoleren en renoveren van gebouwen

Voor herstellingen, isoleren en renoveren van gebouwen in Oost-Vlaanderen bent u bij Van Achte R & F aan het juiste adres. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring als het gaat om herstellingen, isoleren en renoveren van gebouwen. Lees meer over onze diensten.

Een groot voordeel van Van Achte R&F is dat wij zowel de gyproc wand kunnen zetten als de schilderwerken uitvoeren. Of het dak volledig herstellen in het geval van schade. Zo hoeft u dus geen beroep te doen op verschillende firma's wat u tijd en kosten bespaart.

Bij alle werkzaamheden die Van Achte R&F uitvoert kunt u op aan van kwaliteit en vakmanschap. Van Achte R&F werkt namelijk alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast kunt u ook van onze betrouwbare en correcte werkwijze op aan. Uw wensen staan bij ons centraal!

Van Achte R&F zet zich zowel in voor particulieren als zakelijke klanten. Een extra dienstverlening voor onze zakelijke klanten is dat wij bij de verbouwing van uw kantoor of winkel ook in de weekenden of 's nachts kunnen werken: zo kunt u overdag gewoon open blijven zonder overlast van onze werkzaamheden.

Waarom kiezen voor R&F

  • Jarenlange ervaring in herstellingen, isoleren en renoveren;
  • Meerdere werkzaamheden in een keer uitvoeren;
  • Wij werken alleen met de beste producten;
  • Betrouwbaar en correcte werkwijze;
  • Uw wensen staan bij ons centraal.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.