Καλωσορίσατε

P10507841

Οπλοτεχνική Ιωαννίνων Ευθύμιος Φράγκος – Κυνηγετικά Είδη

Είδη Κυνηγιού – Κατασκευή & Επισκευή όπλων, παντός είδους – Ένδυση – Υπόδυση – Ζωοτροφές – Είδη Αλιείας

Έχοντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρια στα είδη κυνηγιού και τη συντήρηση όπλων, ανοίξαμε πριν λίγα χρόνια το νέο μας κατάστημα, το οποίο έγινε γρήγορα γνωστό στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων για την άριστη εξυπηρέτηση του και την μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας – γεγονός που μας ξεχώρισε και από τον ανταγωνισμό. Γι’αυτό και φέτος ανανεώσαμε το κατάστημά μας, προσφέροντας ακόμη περισσότερα προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

Δεχόμαστε Παραγγελίες είτε μέσω τηλεφώνου 26510 40333, είτε μέσω facebook. Δωρέαν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Θα μας βρείτε: Σπύρου Λούη 8, Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων.

Εξουσιοδοτημένο κατάστημα Beretta. Σε εμάς θα βρείτε μοναδικές προσφορές σε δίκαννα & καραμπίνες Beretta καθώς και σε κυνηγετικό εξοπλισμό, ένδυση & υπόδυση. Συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες που μπορούν να εγγυηθούν για την ποιότητα των προιόντων τους όπως Τecnica, Winchester, Bornaghi, Demar.

Με εξειδίκευση στα κυνηγετικά προϊόντα της βιομηχανίας Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (πρώην ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ), σας εγγυόμαστε επισκευή και συντήρηση παντός τύπου όπλου, βαφή κάννης, σκαλίσματα και κυνηγετικές γκραβούρες με εξειδικευμένα μηχανήματα laser, κτλ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

Ευθύμιος Φράγκος