Livingspirits


Individueel Reiki, of Munay-Ki inwijdingen, maar ook creativiteit
Reiki Samen iedere derde vrijdag van de maand om 19:30

Wie ben ik

Mijn naam is José Zwiers en ben woonachtig in het mooie Bergen op Zoom. In 1959 was ik de eerstgeborene van Marietje en Theo Zwiers, geboren te Oss. De plaats waar ik 50 jaar heb gewoond. In 1980 ben ik getrouwd met Gerrit van Ballegooij. Hij kwam te overlijden in 2007 op 50 jarige leeftijd.

Het overlijden van Gerrit bracht mij in contact met de onzichtbare wereld en het Universum. Gerrit en ik maakten de afspraak, dat als hij na zijn overlijden een teken kon geven hij dat zou doen met de lamp Living Colors. Hij heeft zijn woord gehouden, enkele weken later volgde dat teken. Voor mij stond vast er is meer dan leven. Ik krijg regelmatig tekens van zijn aanwezigheid, altijd onverwacht en bijzonder om dat te mogen ervaren.

Living spirits kun je vertalen als:

Levende krachten / energie 
De lamp Living Colors en een blik op Gerrits foto gaven me de naam.

Ik kreeg een vriend die ook geïnteresseerd was in de spirituele wereld. Zo ben ik in Bergen op Zoom beland. Ik ging een cursus intuïtieve ontwikkeling volgen en heb hele bijzondere dingen mogen ervaren. De mooiste vond ik wel het zien van engelen en het voelen van de energie van bomen. Met die energie je heerlijk opladen is een super gevoel. Soms vind ik het niet eens meer bijzonder, het is een onderdeel geworden van je leven, zei eens iemand tegen me.

In 2010 heb ik mijn Reiki 1 en  2 gehaald en voel de kosmische energie rijkelijk stromen, tijdens mijn healing sessies. Reiki master staat zeker op mijn verlanglijstje. 

Een goede vriendin heeft me de Munay-Ki initiaties gegeven, waarvan ik  9 initiaties in 2010 en 2011 heb ontvangen. De 10e  initiatie heb ik mogen ontvangen van een bijzondere vriend, op vakantiepark l'Accolade (vertaling=de omhelzing) op Ile d'Oleron (vertaling=eiland van het licht). Voor mij een bijzondere warme en liefdevolle plek, waar ik in 2012 twee weken vrijwilligerswerk gedaan heb en me met veel ervaringen heb verrijkt.

In 2012 heb ik initiaties van de Bonuviki Healing Therapie ontvangen, waarmee ik mijn healing sessies meer kracht kan bijzetten en in contact sta met de lichtwezens en intenser met de engelen.

Ik heb cursussen gevolgd, waaronder helen met engelen en de chakra-cursus. Ik bezoek paranormale avonden, neem deel aan workshops (o.a. plavayoga) en mediteer regelmatig. Ik blijf steeds nieuwe dingen ontdekken en sta helemaal op ontvangen. Hoe groot mijn kennis is, zal je al snel ontdekken tijdens de initiaties van de Munay-Ki of tijdens een Reikibehandeling of coaching sessie.

Waarom Reiki met coaching. Mijn hele leven lang heb ik mensen gecoacht. 23 jaar heb ik les gegeven in gym-turnen aan peuters, kleuters, kinderen, pubers en volwassenen. 12 jaar heb ik les gegeven in het bewerken van keramiek in mijn eigen bedrijfje. In mijn werk coach ik de laatste 9 jaar mijn medewerkers. De afgelopen jaren heb ik regelmatig vrienden bijgestaan, die een coach konden gebruiken om de draad verder op te pakken in hun leven. Ik ben een oude ziel die vele levenslessen heeft doorlopen. Mijn opgedane kennis wil ik delen en overdragen. Mijn inwijdingen in de Reiki en Munay-Ki hebben dat zeker bevordert.