Video Film Makers
Inlevingsvermogen met betrekking tot de boodschap, het communicatiedoel en het publiek van onze relaties is het uitgangspunt van Cammission. Het doen behalen van een belevingsresultaat is wat voor ons telt.

Missie | Ontwikkelen en realiseren van (video) films om uw marketing/communicatie, bedrijfspresentaties, documentaires, of reportages te laten overtuigen door het toevoegen van 'e-motion'.

Cammission | onderscheidt zich niet alleen in het feit dat zij meer dan 25 jaar ervaring heeft in het maken van films, maar vooral door kennis van actuele maatschappelijke en economische bewegingen en het daarop anticiperen middels een unieke visie, beleving toe te voegen in een cineastische stijl.

Video film kanalen | Cammission produceert (video) films voor gebruik in onder andere:
Webcasting, social media, Youtube, Facebook, Intra- of internet (corporate recurring newsflashes), websites, beursstands (mét subtitles), events, HD/4K projecties en tv.

Nico Bauwens | filmmaker / director

"Met als achtergrond de studies psychologie, journalistiek en cinematografie, en met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als filmmaker, bedenken wij met veel plezier en gedrevenheid de meest originele en best passende film concepten, die uw doelgroep in beweging zal zetten."

Nico Bauwens,
director/filmmaker

CAMMISSION | bauwens film works