Aalst Kloosterpark De Capucien

Een aangename kennismaking...

Kloosterpark De Capucien

+++ OPENDEUR ELKE ZATERDAG VAN 14 tot 17 UUR +++ Kloosterpark 'De Capucien' bevindt zich aan de ring van Aalst ten westen van het stadscentrum. Het nieuwbouwproject zal uit vijf residenties bestaan, waaronder residentie ASSISI, gelegen langs de Capucienenlaan. Dit project wordt ingeplant op een terrein van meer dan 3ha groot. Het overgrote deel wordt aangelegd als park of wandelzone. De situering van de gebouwen is zodanig gekozen dat de bewoners zoveel mogelijk zicht op het park krijgen. Kortom, rustig wonen te midden van het groen maar met de levendigheid van de stad binnen handbereik. Residentie ASSISI is het eerste gebouw dat wordt opgetrokken in...

+Bekijk projectsite

Welkom bij Appelmans Immobiliën!

Wonen

U zoekt de woning van uw dromen

Bekijk ons aanbod en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste aanbiedingen

+Ons aanbod +Blijf op de hoogte
Dossier

Gratis schatting

Mogen passie, kennis en ervaring ook ùw woning verkopen.

Goed om weten:
GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN !

+Contacteer ons
Dossier

Appelmans Immobiliën brengt mensen en huizen samen

+Lees meer +Sociale media

Immo Ternat staat voor een klantgerichte en vriendelijke aanpak. Onze enthousiaste medewerkers begeleiden de kandidaat-koper in de gewenste woning. Dit kan gaan van een karakterwoning tot een nieuwbouwproject tot een appartement of zelfs een opbrengsteigendom.

 

Voldoet het huis of appartement niet aan de verwachtingen dan stellen we een aantal andere woningen voor, die beter aan de wensen van de kandidaat-koper beantwoordt.

Tevredenheidsbarometer:

“info bijna 24/7, snel + correct” 12/04/2013 - van gijseghem christiane uit aalst