26 augustus 2017: De nacht van Johnny Hoes

zaterdag 26 augustus 2017

Nacht van Johnny Hoes XXL

Op 19 april  zou Johnny Hoes 100 jaar geworden zijn. Naar aanleiding daarvan zijn er diverse activiteiten. Op zijn verjaardag wordt het Johnny Hoes Museum geopend. Dit is tevens het startsein voor de verkoop van tickets voor de Nacht van Johnny Hoes XXL. Deze spetterende nacht met een enorme line up aan bekende Nederlandse artiesten zal plaatsvinden in Weert op zaterdag 26 augustus 2017.

artiesten

Line up

In een grootse Show zal recht worden gedaan aan de carrière van de 100-jarige Johnny Hoes. Vele sterren met een gouden randje zullen deze avond een muzikale acte de presance geven, wat dacht je van: Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Erik Mesie, Frank Boeijen, Ronny Tober, Henk Wijngaard, The Classics, Massada, Lange Frans,  Ancora, John West, en nog vele anderen. Onder leiding van het Limburgse wereldorkest Guido’s Orchestra, bekend van o.a. Symphonica in Rosso.Presentatie: Willie Oosterhuis.

stel hier je vragen

Info

Heb je een vraag of opmerking? Deze kun je stellen via het onderstaande contact formulier.
Wij doen ons best om op je vraag/opmerking  zo snel mogelijk te reageren.

11 + 15 =

evenement

Locatie

Locatie Nacht van Johnny Hoes

Locatie Nacht van Johnny Hoes XXL:

Schepenlaan 3, 6002 EE Weert, Nederland (naast het BAM gebouw).

bekijk hier de mogelijkheden

Johnny Hoes arrangement

Geen zin om na een geweldige avond nog naar huis te moeten rijden? Met ons Johnny Hoes arrangement hoef jij je nergens druk om te maken. Je verblijft op het nabijgelegen vakantiepark Weerterbergen en bent binnen no time op de feestlocatie. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

bestel hier

Tickets

Bestel je tickets door op de onderstaande knop te klikken.