Kamelya World Resort Boeken?

Kamelya World Resort boekt u voordelig bij Turkije.nl

Nu boeken

Kamelya World Resort beoordeeld

Kijk wat andere gasten van Kamelya World Resort vinden

Beoordelingen lezen

Kamelya World Resort

Het 5-sterren Kamelya World Resort is gelegen aan het prachtige strand van Colakli aan de Turkse rivièra in Side. Met een luxe Spa & Wellnes center, veel sportfaciliteiten, een spectaculair waterpark en heerlijk eten is het Kamelya World Resort zeer compleet.

Het Kamelya World Resort is de ideale plek om van de zon genieten, op het heerlijke lange zandstrand van Colakli in Side. Het verblijf in het resort is op basis van Ultra All-Inclusive formule. Al de buffetten zijn verzorgt en er is de gehele dag schepijs verkrijgbaar. Een bezoekje aan het Spa & Wellness center zal u goed doen. Heerlijk ontspannen in een sauna, Turks bad of stoombad. Tegen betaling zijn er diverse massage- en schoonheidsbehandelingen mogelijk.

Naast Wellness zijn er ook veel sportactiviteiten. U kunt bij Kamelya World Resort gratis gebruik maken van fitness, tafeltennis, 5 tennisbanen, basketbal, volleybal en kanöen. Kamelya World Resort bezorgt u de vakantie van uw leven en het onvergetelijke vakantie gevoel.

Reviews van Kamelya World Resort

Het Kamelya World Resort in Side heeft een mooi zwembad waar veel activiteiten gepland worden. Ik zou zo weer teruggaan!

- Albert

Een prachtig hotel met super ligging. Direct aan het strand, mooie zwembaden, altijd genoeg bedjes, zelfs met 7 personen om 10 uur nog genoeg bedjes te vinden. Fijne handdoekenservice. Side is met taxi of dolmus goed te bereiken. De Bazaar is op loopafstand. Dus naast de activiteiten in het hotel is de centrum en de bazaar ook dichtbij.

- Alex Hartveld

Prachtig hotel om je vakantie te vieren. Samen met mijn partner ben ik 10 dagen naar Kamelya World gegaan. Het leek wel een sprookje. Alles is erg goed onderhouden en geen kapotte dingen of mankementen op de kamer. Wat ook goed was geregeld zijn de ligbedden er is altijd wel plek gelukkig. Alleen jammer dat ze niet altijd Engels spraken.

- Cansu & Berk

Super mooi aan het strand, echt een aanrader. We hebben een leuke huwelijksreis achter de rug. We wouden altijd naar een plek wat anders is dan een standaard hotel. Vriendelijkheid, service, kwaliteit, organisatie, behulpzaamheid enz.. En een animatieteam met een nooit geziene professionaliteit. Daar bij een 24/24 ALL IN die ongelofelijk compleet is.

- Robert & Marlon

Lees meer beoordelingen »