Din varukorg är tom.

Det nya landet

Det nya landet är en vision om ett Sverige som är inkluderade och välkomnande. Med Det nya landet vill vi uppmana såväl etablerade som nya svenskar att integreras. Vi ska inte längre dela upp varandra i vi och dom utan istället hitta vägar framåt och skapa förutsättningar för att leva tillsammans.

I #detnyalandet får alla plats och ingen bedöms utifrån sitt ursprung. Det är en vision om ett land där fler människor möts och ser vad som förenar oss snarare än vad som skiljer oss åt. Vår förhoppning är att minska främlingsskap, misstro och rädsla och tillsammans bygga ett starkare och mer hållbart land. Istället för att ställa frågan OM vi ska leva tillsammans, vill vi med denna kampanjen diskutera HUR vi ska leva tillsammans.

Jag vill vara med och skapa Det nya landet – hur gör jag?

För att visa att du står bakom visionen om Det nya landet, och hjälpa till att sprida den vidare, kan du bli ambassadör. Genom att bli ambassadör för Det nya landet får du möjlighet att påverka. Du får regelbundna nyhetsbrev som innehåller positiva integrationsberättelser och konkreta tips på hur du kan vara med och integreras.

Bli ambassadör här:

När du blir ambassadör stödjer du vår vision av #detnyalandet! Du får nyhetsbrev med inspirerande material om integration och kan dela budskap, idéer och nyheter vidare i mina sociala medier*. När du skriver upp dig får du ett välkomstmejl – håll utkik efter det i mejlkorgen!

Namn
E-postadress
 

*Det finns inga krav eller skyldigheter i ditt deltagande. Att dela vårt material är frivilligt och din roll som ambassadör bygger helt på ditt eget intresse och engagemang. Du kan när som helst sluta att dela vårt material. Vi kommer inte att dela dina uppgifter till en tredje part.