Welkom op Satanisme.nl

 
   

Menu
  Startpagina
  Informatie
  Mail ons
  Nieuws inzenden

Talen
Kies een taal:


Beginnen met Satanisme

Iemand die start op het pad van Satanisme krijgt het zwaar.
Begin met het lezen van alle teksten op www.ChurchOfSatan.com. Als u klaar bent, lees ze dan nog een keer, en laat dit bezinken.

Lees The Satanic Bible en overdenk alles uit dit boek. Dit boek is de basis. Als u zich niet kunt vinden in dit boek, dan is één ding duidelijk: u bent geen Satanist; zo simpel is het.

U zult moeite moeten doen Satanisme te begrijpen. Lees veel teksten op sites en geloof niet alles wat u leest. Overdenk het volgende; Satanisten zijn productieve mensen. Het begrijpen en praktiseren van deze religie genereert succes. De succesvolle Satanist heeft dan ook geen tijd continu op internet te chatten of op fora op alles een antwoord te geven. Vooral niet op vragen waar je met een klein beetje moeite zelf het antwoord op kunt vinden.

Als u de Satanist in uzelf herkent kunt u besluiten lid te worden van de Church of Satan. De Church of Satan is een wereldwijde organisatie en heeft haar administratief hoofdkwartier in New York.
Binnen de Church of Satan zijn Grotto's actief. In Amsterdam bevindt zich de Grotto Magistratis Amsterdam. De Grotto organiseert regelmatig rituelen voor haar leden.
Als u hieraan deel wilt nemen zult u lid moeten zijn van de Church of Satan. Dit lidmaatschap kost u eenmalig $200. Bij de huidige dollarkoers is dit ongeveer 150 euro.

Als u deel wilt nemen mailt u ons. Wij nodigen u dan uit voor een gesprek, zodat u op al uw vragen een antwoord kunt vinden en u exact weet waar u aan begint.

Informatieavond

We houden regelmatig informatieavonden in het centrum van Amsterdam. Deze beginnen om 20:00.

Mail ons voor details.
Pagina Rendering: 0.04 Seconden