Gå-hjem-møde om co-design af personas


En udfordring ved at lave personas er at få dem gjort troværdige og genkendelige for både brugere og udviklere. Co-design af personas, hvor enten de virkelige brugere eller dem, der skal bruge personas, er med til at designe dem, er en måde at takle dette problem på.

Center for Personaforskning og -Anvendelse og InfinIT stiller skarpt på dette emne og inviterer virksomheder med interesse i personametoden til en eftermiddag om co-design af personas. Der vil være inspirationsoplæg med eksempler på forskellige måder at arbejde med co-design, erfaringsudveksling og debat.

Der vil være oplæg fra Daniel Gonzalez-Cabrero (ph.d.-studerende ved University of West London) om hans arbejde med co-creation af personas i Namibia og Charlotte Albrechtsen (brugerinddragelseskonsulent i Tovejs) om hendes erfaringer med co-design af personas.

Arrangementet er fortrinsvis for virksomheder, men der vil være et begrænset antal pladser til studerende.

  

Program

14:00   Velkomst
14:05   User-Created Persona in rural and urban Namibia
A presentation of current and ongoing developments in the co-creation of personas and the methods, tools and techniques used for this. (Presentation will be held in English)
Daniel Gonzalez-Cabrero
14:45   Pause
15:00   Co-design af personas
Om arbejdsproces, erfaringer, gevinster og udfordringer. (Præsentationen afholdes på dansk)
Charlotte Albrechtsen
15:40   Afrunding og diskussion

  

Læs reportagen fra arrangementet: Personas-metodens paradokser.Tid og sted

Dato:  8. marts 2016
Tid:  14:00-16:00
Sted:  IT-Universitetet i København
Rued Langgaards Vej 7
2300 København S
AUD 3 (2A56)
Pris:  Det er gratis at deltage
Kontakt navn:  Kira Storgaard Hansen
Kontakt e-mail
Tilmeldingsfrist:  6. marts 2016

Se alle Infinit arrangementer


InfinIT er finansieret af en bevilling fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse og drives af et konsortium bestående af:
Alexandra Instituttet . BrainsBusiness . CISS . Datalogisk Institut, Københavns Universitet . DELTA . DTU Compute, Danmarks Tekniske Universitet . Institut for Datalogi, Aarhus Universitet . IT-Universitetet . Knowledge Lab, Syddansk Universitet . Væksthus Hovedstadsregionen . Aalborg Universitet