Samen, halen wij meer uit uw omgeving, waarbij wij als technologie-helden de nieuwe standaard in klant-commitment bepalen.

Oracle Gold Partner voor Autonomous Cloud Services

Wij zijn Oracle Gold Partner en hebben als één van de eerste in Nederland kennis en ervaring opgebouwd in Oracle’s revolutionaire Autonomous Cloud Platform Services.

Als Gold Partner zijn wij als geen ander in staat om onze klanten hierover te adviseren en de services in te zetten voor verbetering van hun producten, diensten en/of bedrijfsvoering. Naast de implementatie kunnen we de klanten ook ontzorgen voor het beheer en support.

Als eerste bieden we nu een Ready to Go Analystics dienst aan. Gebaseerd  op de Autonomous Datawarehouse Cloud verzorgen we een volledige operationele en gebruiksklare analytics omgeving binnen 1 maand. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op.

Oracle Gold Partner

Microsoft Partner binnen 6 specialismen

Door onze technologie helden zijn we zijn nu Microsoft Gold Partner binnen zes specialismen. We zijn trots op dit resultaat waarmee we wederom aantonen dat wij een organisatie zijn die bol staat van de kennis en hiermee graag onze klanten wil helpen.

Microsoft Partnership

Gekwalificeerd Cloud Solution Provider

Wij zijn gekwalificeerd als Cloud Solution Provider (CSP) Tier-1 partner. Als CSP Tier-1 partner zijn wij in staat om naast de implementatie van Office 365, SharePoint en Azure diensten ook de facturatie en het support uit handen van onze klanten te nemen.

Daar komt bij dat wij je vanuit het CSP programma aantrekkelijke korting kunnen bieden op deze diensten. Bestaande Office 365 en Azure subscriptions zijn om te zetten naar het CSP model waardoor je direct gaat profiteren van de kortingen die beschikbaar zijn. Geïnteresseerd in een nieuwe subscription voor deze diensten of wil je jouw bestaande diensten om laten zetten neem dan snel contact met ons op.

1-Tier Cloud Solution Provider Partner

Excellerende it organisatie

Streef jij naar een ultieme IT organisatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren ultieme tevredenheid en technologische kennis aansluitend op de markt. Wij streven er naar onze intensieve en hechte klantrelaties op en uit te bouwen, zodat wij proactief kansen kunnen signaleren en daarmee jou als klant optimaal kunnen helpen bij het realiseren van jouw doelstellingen.

Onze website is gemaakt met Sitecore. Wat biedt het Sitecore Experience platform je organisatie en jouw medewerkers? We zetten graag even alle voordelen voor je op een rij.