natuursteen reinigen


Reinigen van natuursteen Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
Natuursteen kiest u best in functie van de ruimte of toepassing. Vooral voor vlek en vochtgevoelige ruimtes zoals keuken of badkamer is het belangrijk om een natuursteen te kiezen met de juiste slijtvastheid en porositeit. Tip 2: Zuinig met water. Gebruik bij het dweilen of reinigen van natuursteen steeds een vochtige dweil of doek met aangepast product.
industriƫle reiniging
Onderhoud natuursteen Terrazza MC.
Terrazza MC heeft een milieuvriendelijk reinings-en onderhoudsconcept ontwikkeld waardoor mossen, korstmossen, grassen, groenaanslag en andere vlekken op natuursteen verwijderd worden en de stenen er terug uitzien als nieuw. Voor meer informatie over hoe natuursteen behandelen en reinigen kunt u ons contacteren.
Natuursteen Vloertegels
Reinigen terrasvloer in natuursteen, keramische tegels, beton, houten planken.
ONDERHOUD VAN TERRAS natuursteen beton, keramische tegels, houten planken. Ieder jaar opnieuw in de vroege lente of late winter ziet bij de meesten onder ons het terras er uit of het een opknapbeurt best kan gebruiken. Het maakt meestal niet veel uit of je terras uit hout vervaardigd is of uit betonnen, keramische of natuursteentegels bestaat. Onder invloed van regen, wind, bladval en meer schaduwuren en minder zon krijgen mos en algen in de wintermaanden de kans zich stevig op de terrasvloer te vestigen. Weinigen voelen zich geroepen om in de winter nog regelmatig de terrasvloer te reinigen en dus wordt het in de lente een hele klus om die groene troep te verwijderen.
fortis
Natuursteen onderhouden Beltrami. icon-search. icon-account. icon-fav.
Om een goede patina te garanderen heeft natuursteen naast reiniging ook voeding nodig. De producten van Lithofin zijn gelukkig 2 in 1 want u hebt slechts 1 product nodig om uw vloer te reinigen en voeden. Tip 4: Leven en laten leven.
industriele reiniging
Hoe vloeren in blauwe steen reinigen en onderhouden?
Enkel wanneer uw terras in contact komt met bijvoorbeeld mos, verkleuringen door bloemen en bladeren, groenaanslag, olie en vetvlekken, dient u een reinigingsproduct te gebruiken dat geschikt is voor natuursteen. Hieronder enkele producten die u, naargelang het soort vuil, kan gebruiken voor het buitenshuis reinigen van een vloer in blauwe steen.:
Hoe natuursteen reinigen de gouden raad van Tante Kaat.
Zo zijn schoonmaakmiddelen met een te hoge PH-waarde uit den boze want deze kunnen de natuursteen zo ernstig beschadigen dat het onherstelbaar is. Wat men wel mag doen om natuursteen schoon te maken wordt hieronder opgelijst. Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol.
Onderhoud en reiniging van natuursteen Nasimo is uw partner.
Indien deze producten per ongeluk op het werkblad terechtkomen, onmiddellijk reinigen, zo niet kan het blad zijn glans verliezen. Gebruik nooit het restje van het afwaswater om het werkblad te reinigen, zo brengt u een vettige laag aan op het werkblad. Gebruik zeker geen schuurmiddel, schuurspons of staalwol. Natuursteen: graniet witsteen kalksteen.
Onderhoud van natuurstenen vloeren reinigen geen zand vermijd water glanzende vloer preventie.
Waarom moet je zand en water zo veel mogelijk vermijden? Hoe creer je een mooie glans? InfoTalia zocht de antwoorden voor jou op. Onderhoud na de plaatsing van natuursteen. Vlak na de plaatsing moet je de vloer op een grondige manier reinigen.

Contacteer ons