Hvordan kjøpe Melatonin på nett?

Det er nå mulig for oss i Norge å kjøpe Melatonin på nett og vi kan bestille helt lovlig. Produktet heter Circadin og er et godkjent legemiddel. Legg spesielt merke til at det er mulig å kjøpe Circadin (melatonin) med resept inkludert.

Viktig oppdatering: Vi kjenner dessverre ikke lenger til noen nettsteder hvorfra du lovlig kan kjøpe legemidler og vi minner om at norske myndigheter fraråder kjøp av reseptbelagte legemidler på nett, blant annet fordi det ikke er trygt, fordi det kan være ulovlig og fordi du kan ende opp med falske legemidler maskert som ekte vare. Informasjonen i denne artikkelen er med andre ord utdatert.

Kjøpe Melatonin online?

Som nevnt kan vi her i Norge nå lovlig kjøpe Melatonin på nett og vi kan også få den nødvendige resepten. Bestilling foretar du fra en godkjent online helsetjeneste som både tilbyr legekonsultasjon og resept. Konsultasjonen som skjer skriftlig med en EU-godkjent lege er viktig for at du skal få en trygg behandling og resept er nødvendig for at alt skal foregå lovlig. Vi kan garantere at det å kjøpe Melatonin (Circadin) via lenken nedenfor både er trygt og lovlig og din bestilling vil bli sendt fra et norsk apotek.

Melatonin brukes blant annet som sovemiddel, men legg merke til at det via den helsetjenesten vi anbefaler kun er mulig å kjøpe Melatonin tabletter mot jetlag (døgnrytmeproblemer). Legg også merke til at både resept, frakt og resept er inkludert i prisen, samt at din bestilling vil bli sendt fra et norsk apotek. Ellers vil vi på det sterkeste advare mot å kjøpe Melatonin tabletter og andre reseptbelagte legemidler fra nettsteder som ikke tilbyr levering fra norsk apotek og som ikke tilbyr legekonsultasjon. Det er ulovlig og du risikerer å ende opp med falske kopier av godkjente legemidler.

Fra helsetjenestens sider

På de meget informative nettsidene til helsetjenesten hvorfra du kan kjøpe Melatonin på nett finner du all nødvendig informasjon om legemiddelet Circadin. Du kan lese om fordeler, effekt, bivirkninger og mye mer. Ellers kan det nevnes at denne helsetjenesten fokuserer på at Circadin (melatonin tabletter) effektivt fjerner eller reduserer symptomer på Jetlag og at de også tilbyr andre reisemedisiner.

Vår kommentar

Etter at norske myndigheter i oktober 2015 endret loven ble det forbudet å få legemidler som Circadin tilsendt fra utlandet, selv om man kan vise til resept. Det er imidlertid fremdeles tillatt å kjøpe Melatonin og andre reseptbelagte medisiner fra helsetjenesten vi lenker til, fordi det er et norsk apotek som pakker og sender ordrene. Det er noe som for øvrig garanterer at du får et ekte legemiddel godkjent av norske myndigheter.

Circadin (melatonin tabletter) kan som andre legemidler forårsake bivirkninger som for eksempel tøtt hud og døsighet. Bivirkninger er imidlertid relativt sjeldne og normalt både milde og kortvarige, noe som betyr at de fleste kan benytte Circadin. Unntak finnes imidlertid og det kan du lese mer om der du lovlig kan kjøpe melatonin. Helsetjenesten omtalt ovenfor tilbyr også all nødvendig informasjon om dosering, bruk, bivirkninger, med mer.

Les mer

  • Klikk her for pakningsvedlegget
  • Klikk her for å lese om Melatonin som sovemiddel
  • Klikk her for å lese om erfaringer med Melatonin som sovemiddel
  • Klikk her for å lese om et naturlig sovemiddel