• Jou(w) ideaal in beeld

  Studio Lot, creatief bureau voor bedrijven en particulieren.
  Webdesign, grafisch ontwerp, foto en video.

  Ontdek ons werk Vraag je offerte

Wat is communicatie? Een sterk idee in een krachtige verpakking. Studio Lot bedenkt en maakt jouw: website, grafisch ontwerp, foto’s en video’s. We typen sneller in code dan we praten, en zetten je boodschap om in krachtige beelden.

Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen

Creatief bureau: van idee tot uitvoering

Kies je voor Studio Lot? Dan haal je een stel ervaren vormgevers, webarchitecten en fotografen in huis. Ons professionele netwerk van drukkerijen en techneuten krijg je erbovenop. We begeleiden je stap voor stap van eerste idee tot resultaat. En denken aan alle bijbehorende must haves zoals sociale media, zoekmachineoptimalisatie en tools om je succes te meten. Zo heb jij je handen vrij voor jóúw klanten.

Ons werk = jouw verhaal

De beste ideeën ontstaan bij een lekkere kop koffie. Dus maken we graag tijd voor je vrij – ook ’s avonds en in het weekend. Vertel ons je wensen. Daarmee gaan we aan de slag. Hoe maakt Studio Lot het verschil? Door bijzondere dingen te creëren. Geen gekunstelde stockfoto’s en designs van dertien in een dozijn. Maar ontwerpen die je klanten verrassen en doen glimlachen.

Ontdek wie wij zijn in 1 minuut

 • Jullie manier van werken ons zeer heeft aangesproken. De begeleiding was zeer professioneel. Afspraken maken en nakomen ook na kantoortijd is voor jullie geen probleem. Ook zijn jullie enorm creatief. Onze inspraak hebben jullie heel serieus genomen, maar ook gestuurd op de juiste momenten.

  FRED DE BRUIN
 • Zoek je een webdesigner die met je meedenkt, die geweldige kwaliteit levert, grondige kennis heeft, accuraat is en die fantastisch kan vormgeven? Charlotte Matse van Studio Lot is jouw webdesigner!

  INGE VAN DER WIJDEN / COACH
 • Nog steeds krijg ik wekelijks compilmenten. Tijdens het eerste gesprek heeft zij goed begrepen wat ik wilde, en heeft dit op een prachtige wijze vorm gegeven!

  TANJA BLOKLAND / PREVENTIEWERKER
 • Het is prettig werken met Studio Lot. Ze denken met je mee en ontwikkelen creatieve ideeën razendsnel. Als je acuut hulp nodig hebt, ze staan voor je klaar. Studio Lot heeft oprechte interesse in mij en mijn bedrijf. Dat is prettig praten, maar belangrijker: het beïnvloedt de kwaliteit van hun werk. Ze begrijpen waar ik mee bezig ben en passen haar diensten en producten daarop aan. De drive en het enthousiasme zijn duidelijk voelbaar en dat werkt aanstekelijk. Denk je erover om met Studio Lot te gaan werken? Doen!

  DAISY BUSSCHER / JURIST
 • Studio Lot heeft ons fantastisch geholpen bij het vernieuwen van onze huisstijl en onze website. We krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Prettig is ook dat je na oplevering altijd nog een beroep op hen kan doen voor verdere support.

  JAN RAVESTEIJN / ADVISEUR
 • Studio Lot heeft me waanzinnig geholpen! Accuraat, eigentijds en gericht op de klant. Een aanrader voor iedereen die een eigen persoonlijke website en/of een huisstijl wil. Dankjewel Charlotte, voor je advies, ontwerp en begeleiding!

  MARLENE MAAIJEN / KLEURADVISEUR
 • Studio Lot begrijpt heel goed hoe een goede inrichting van je website je positionering op het web optimaliseert. Zonder twijfel een aanrader!

  ARNO LAM / ONDERNEMER
 • Studio Lot maakt niet alleen een website, maar ze brengt mijn sites naar een hoger niveau door spontaan mee te denken over teksten en andere extra’s.

  PAULIEN VERVOORN / AUTEUR & SPREKER