Extra rabatt nu! Antagningar pågår.
Frisörutbildningarna är godkänd av Handels och Frisörföretagarna samt Internationellt godkända. Arbeta/studera under tiden!
Klicka här och kontakta oss, vi skräddarsyr din utbildning!
  • Ny utbildning till barberare i Stockholm
  • Felicia Fröjd Weise - Årets nykomling - Årets frisör 2017
  • Elsa Möller - Nominerad årets elev - Årets frisör 2017
  • Ny utbildning till barberare i Göteborg

Vill du bli Sveriges bästa frisör?

Gör din utbildning på en väletablerad skola med erfarna och pedagogiskt skolade frisörer som lärare. Hos oss på Svenska Frisörskolan står du som elev alltid i fokus. Vårt grundläggande mål är att utveckla dina kunskaper med en intensiv och bred kursplan. Alla vi på frisörskolan är måna om våra elever. Att inspirera dig som älskar kreativitet och skönhet är vad vi brinner för, och vårt mål är att erbjuda den främsta frisörutbildningen i Sverige.

Vi håller frisörutbildningar i Trollhättan, Göteborg och Stockholm. Klicka på en av våra orter för att läsa mer om kurser, lärare och annan praktisk information för dig som vill bli frisör.

SKÖNHETSBEHANDLINGAR FÖR BRED KOMPETENS

Idag går trenden mot att frisörer inte arbetar enbart med hår utan även ett flertal skönhetsbehandlingar. Vi förbereder dig därför för arbetslivet genom att ge dig kompetens inom naglar, makeup och mycket mer.

Vi samarbetar med Pivot Point, världens kanske främsta aktör bland frisörutbildningar. När du avslutar din frisörkurs hos oss belönas du med ett internationellt diplom från dem.

FRISÖRSKOLA MED HÖG UTBILDNINGSKVALITET

Kickstarta en strålande karriär som frisör och bli inspirerad av vår lärorika utbildning! Skicka in din intresseanmälan redan idag så hör vi snart av oss med mer information. Med ett personligt engagemang och en hög utbildningskvalitet arbetar vi strategiskt målmedvetet med teknik så att våra elever får jobba med alla sinnena. Det, tillsammans med ett starkt varunamn, gör oss till det självklara valet när du vill utbilda dig till frisör.

Pivot Point logo
Utbildningarna är godkänd av Handels och Frisörföretagarna samt Internationellt godkända.
Copyright © 2008-2018 Svenska Frisörskolan. Photo cortesty of Design Forum by Pivot Point International, Inc. Design KForm.