OFFERT JA TACK

SBC Boendeindikator för ett hållbart boende

Efterfrågan är stor bland för att enkelt kunna analysera hur välskött en bostadsrättsförening är. SBC Boendeindikator- för ett hållbart boende är en digital analysmodell som ger såväl styrelse som andra intressegrupper en indikation på hur välskött en förening är.

En bedömning av er förening

SBC Boendeindikator är en bedömning av en bostadsrättsförening utifrån fyra huvudsakliga parametrar fastighet, förvaltning, boende och miljö. Modellen analyserar dessa områden och ger styrelsen en plattform att arbeta vidare utifrån inklusive förbättringspotential.Efter genomförd analys får styrelsen en åtgärdsplan att arbeta med oavsett om du blir godkänd eller ej.

När en förening lever upp till de krav vi på SBC ställer, får föreningen stämpeln ”SBC Godkänd –hållbart boende”. Stämpeln är en indikator på att föreningen arbetar aktivt för ett hållbart boende.

Skulle din förening bli SBC Godkänd – för ett hållbart boende?

Alla föreningar är välkomna att genomgå analysen SBC Boendeindikator, det spelar ingen roll om ni är självförvaltade eller har en annan extern förvaltare.

För mer information kontakta Tuula Haverinen 08-775 73 31, skicka din fråga till kundtjanst@sbc.se eller gör en Offertförfrågan på en boendeindikator direkt här på hemsidan. Om ni redan är kunder hos SBC går det bra att kontakta er redovisningsekonomen så berättar hen mer.