Mediator nodig

Uw eerste stappen op weg naar een professioneel mediator

Bij de betekenis van mediation moet men denken aan conflictbemiddeling. Overal waar mensen bij elkaar zijn komen conflicten voor. Mensen hebben hun eigen karakter, inzichten en gevoelens. Samenwerking tussen mensen levert in de werksituatie betere prestaties op. Maar nog belangrijker is dat goede communicatie tussen mensen de levensader is van onze samenleving en niet in de laatste plaats van het individu. Leren omgaan met conflicten en ruimte scheppen voor oplossingen is een vaardigheid die niet automatisch tot de standaard bagage van ieder mens behoort.

De Mediators federatie Nederland  (MfN) bewaakt de kwaliteit van de MfN registermediators en mediation in Nederland. De MfN geeft o.a. voorlichting over mediation en zij bevorderen een maatschappelijk aanvaardbaar draagvlak. 
Van mediators die geregistreerd zijn bij de MfN mag verwacht worden dat zij beschikken over professionele mediation vaardigheden.

Deze mediators hebben ge´nvesteerd in een goede mediation opleiding die is erkend door de MfN. Dit is voor u het vertrekpunt op weg naar een goede, ervaren mediator.
 
Met vriendelijke groet,
 
Martin de Groot, MfN registermediator en trainer