Kedves Szülők!

 

Mint azt már korábban jeleztük, a következő tanévben (2018/2019) megváltozott fenntartóval (MET egyház) és névvel (Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Tehetséggondozó Telephelye), de ugyanazzal a tehetséggondozó programmal folytatjuk a munkát a Pósz Jenő utca 2. szám alatti intézményünkben.

Mivel a titkárságunk a telephelyen nyáron szünetel, ezért beiratkozni az Osztrovszky utcai épületben (6721 Szeged, Osztrovszky u. 1/6) lehet.

Beiratkozás: június 27-én reggel 8 órától

 

Pótbeiratkozás:

augusztus 1-jén 8 órától

augusztus 15-én 8 órától

A beiratkozás mindazoknak szükséges, akik a következő tanévet iskolánkban kívánják megkezdeni/folytatni (tehát azoknak is, akik jelenleg a Táltos Iskola diákjai, óvodásai, illetve már beiratkoztak a leendő első osztályunkba, vagy óvodai csoportunkba)!!!!

Természetesen a nevelés/oktatás a Pósz Jenő utca 2. szám alatti intézményben folytatódik szeptember 1-től.

Művészetoktatási tevékenységét a Táltos Iskola tovább folytatja!

A beiratkozás a működési engedély hatályossága után tekinthető véglegesnek.

 

Kellemes pihenést kívánok a nyári szünetre!

                                                       

                                                                                                Erdős-Nagy Judit

Igazgatói közlemény

Kedves Szülők!

 

Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy a következő tanévben (2018/2019) megváltozott fenntartóval (MET egyház) és névvel (Wesley János Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium Tehetséggondozó Telephelye), de ugyanazzal a tehetséggondozó programmal folytatjuk a munkát a Pósz Jenő utca 2. szám alatti intézményünkben.

A beiratkozás pontos időpontjáról a működési engedély hatályossága után, írásban tájékoztatunk Titeket!

 

Erdős-Nagy Judit

igazgató

Családi szombat

2018 április 21. egy csodálatos családi nap volt. Aki csak tehette eljött, és jól érezte magát.

Az ovis Bába Laura szülei jóvoltából finom szarvas kolbászos szendviccsel indíthattuk a napot, szomjunkat pedig ízletes limonádé oltotta. Ezután egy kicsit bemelegítettük izmainkat Gabi néni fantasztikus koreográfiájára. Majd következett a Táltos-baseball, a gyerekek nagy kedvence. A jókedv garantált volt: együtt játszottunk szülők, gyerekek és pedagógusok egyaránt. Hogy biztosan jól elfáradjunk még egy kis sorverseny várt ránk. Nagyon ügyes volt minden csapattag, ahol voltak ovisok, iskolások, szülők és tanárok, jutalmuk műzli szelet és aszalt gyümölcs volt. Eközben a szülők a gyerekekkel közösen elkészítették az ebédet, virágot ültettek és a magas ágyás veteményezésében is részt vettek. Aki másra vágyott, annak lehetősége volt kipróbálni magát a batikolásban, kézműveskedésben és/vagy fociban. Rácz Noel apukája élőzenével szórakoztatta a jelen lévőket. Délben mindannyian megebédeltünk: osztályonként más-más finomságok készültek, mint pl: paprikás krumpli, grillezett húsok, hamburger, hot-dog.

Szuper kis közösséggé kovácsolódtunk a nap végére. Köszönöm minden kedves szülőnek és gyermeknek, a részvételt és hozzájárulást, remélem jól éreztétek magatokat!

 

Családi szombat