Header
HomeInfoWeedRollenKokenKwekenBongsOnzinChatForumLinks
Header

Welkom op Smoker's Hangout.nl Hier vind je informatie over alles wat te maken heeft met weed.
Ga lekker achterover hangen, zet de music player aan de rechterkant aan en kijk eens lekker rond op deze website.

Banner


Lijn
Nieuws / Updates:

Datum: 2007-03-19 : Coffeeshops zoeken
Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd waarin een kaart wordt getoont met alle coffeeshops van Nederland. Op deze pagina kun je onder andere informatie bekijken van de coffeeshops en je kunt ook een route plannen naar een coffeeshop. Verder ben ik nog bezig met het maken van een nieuw forum, ik verwacht dat deze snel online komt te staan...

Coffeeshop Search

Voor de beste weergave van deze website en de "Coffeeshop Search" pagina, wordt aangeraden om FireFox te gebruiken. Deze browser is onder andere een stuk lichter als Internet Explorer, is minder spam- popup- en spyware gevoelig, en geeft de op te zoeken pagina's op internet veel sneller weer. Vooral voor de "Coffeeshop Search" pagina raadt ik FireFox aan, omdat deze de pagina veel sneller heeft geladen en beter om kan gaan met het opvangen van de data.

Hieronder is het mogelijk om FireFox voor uw pc te downloaden:Datum: 2007-26-02 : Grote Update
Picture Hallo mensen, Het was tijd voor een grote update. Ik heb de website helemaal overnieuw in elkaar gebouwd met php. Ook heb ik een aantal nieuwe functionaliteiten ingebouwd. Het is nu mogelijk om comments toe te voegen aan de menu items wanneer je bent geregistreerd en ingelogd. Ook ben ik bezig geweest met het maken van een forum speciaal voor smokers hangout. Hier ben ik mee bezig omdat ik vind dat het forum wat ik nu heb teveel afwijkt van de website en de koppeling met mijn membersysteem te omslachtig zijn.

Verder heb ik een language systeem gemaakt. Aan de rechterkant staat nu een extra box waarin je de taal kunt veranderen van de website. Binnenkort worden alle huidige pagina's in het engels vertaald, tot die tijd zijn er al een aantal pagina's welke de engelse bezoeker kan bekijken. Ik ben nu bezig met het onzin gedeelte, om de clips weer toe te voegen. Misschien hadden jullie al gemerkt dat een aantal menu-items het niet meer deden, mijn excuses hiervoor.


Datum: 2006-06-12 : Weed Zaden
Ik heb een goedkope website gevonden waar je weed zaden kunt kopen. Deze heb ik aan de rechterkant toegevoegd als banner. Je kunt ook via het menu item "Weed" een keuze maken uit de verschillende weedsoorten en deze bestellen via de website.


Datum: 2006-06-12 : Onzin Module
Ik heb de onzin module afgemaakt en geimplementeerd. Wanneer je je aanmeldt bij de website / het forum, dan kan je aan de rechterkant inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Door in te loggen krijg je toegang tot een extra menu, waar je nu dus ook onzin kunt toevoegen aan de website. Let wel dat de inhoud die je toevoegd eerst wordt gecontroleerd door mij.
Wanneer de informatie is goedgekeurd zal deze online worden gezet en natuurlijk met vermelding van de naam die je hebt opgegeven.


Datum: 2006-06-06 : Reggae Clips
Picture Ik heb een tweetal reggae clips toegevoegd onder het menu item "onzin". Het gaat hier om 2 clips van Eek-A-Mouse. Ik ben nog bezig om andere leuke clips te zoeken maar heb er nog geen gevonden. Verder heb ik ook de weedsoorten geupdate, ik heb er het aantal bloeiweken aan toegevoegd.


Datum: 2006-05-10 : Kweekgids
Picture Ik heb nieuwe info toegevoegd aan het menu item "kweken". Het gaat om een kweekgids voor de buitenkweek en er staat ook heel veel informatie in over bestrijdingsmiddelen, beste aarde, en beste omstandigheden die gebruikt moeten worden om het beste uit je plantjes te halen.


Datum: 2006-05-10 : Weed Tattoo's
Picture Ik heb een aantal vette tattoeages gevonden van weed op het internet, deze zijn nu te vinden in het menu "onzin". Zo snel als het inlog scherm helemaal af is, kan je zelf ook je eigen onderwerpen toe gaan voegen aan het onzin gedeelte. Let wel dat wanneer je iets in het menu onzin wilt plaatsen, het eerst door mezelf gecontroleerd wordt, voordat het er op komt te staan. Dit is om sommige spammers tegen te gaan.


Datum: 2006-05-08 : Grote Update
Picture Een grote update deze keer. Ik ben bezig geweest met de Weed pagina. Ik heb er nu reeds 50+ weedsoorten opstaan met beschrijving en effecten. Ook heb ik een poll ingebouwd om te kijken wat de meeste gebruikers vinden van bepaalde weed-gerelateerde vragen.
Verder heb ik het forum online gezet, waar je jezelf nu kunt registreren en vanaf het menu rechts kunt inloggen.

Ik ga nu aan de slag met het login scherm, zodat je dalijk ook zelf content kunt toevoegen aan de website en opmerkingen en reacties kunt posten op sommige delen van de website.


Datum: 2006-05-02 : Koken
Ik heb alle recepten die ik heb gevonden online staan onder het menu-item "Koken". De recepten gaan onder andere over Space Cake, Purple Pesto, Hasj Brownies en anderen...


Datum: 2006-05-01 : Rollen + Onzin
De joints staan online onder het menu-item "rollen". Ik ben nu bezig met het maken van de "koken" pagina. Ook heb ik nu wat flashgames toegevoegd onder "Onzin" die natuurlijk ook over weed gaan.