Vakantiewoningen kopen Frankrijk

Bed and breakfast kopen Frankrijk? Wil je graag een b&b starten in Frankrijk? Dan zit je hier goed! Wij verkopen een kasteel met charmante en comfortabele woningen te Freyssanges, Peyrelevade in de Corrèze, perfect in te richten als bed and breakfast. In 2009 werd het gebouw volledig gerenoveerd met respect voor de unieke architectuur en bouwmethode van de regio en met extra aandacht voor veiligheid, comfort, zorg voor milieu en kindvriendelijkheid. De smaakvolle inrichting bevat o.a. massieve teakmeubelen, kwalitatieve sanitaire elementen, ecologische materialen en harmonieuze kleurcombinatie van het geheel.

Bed and breakfast kopen Frankrijk  – Ons aanbod

De huizen zijn gelegen in Domaine de Freyssanges’, in het meest zuivere natuurgebied van Frankrijk op 800m hoogte in de Corrèze. Het domein biedt U de unieke gelegenheid om in volstrekte stilte tot rust te komen, maar ook om gezellig samen te zijn. Het is een waar inspiratieoord om als een b&b te kopen en in te richten.

 

Bed and breakfast kopen Frankrijk

Over het Domein

Bed and breakfast Frankrijk? Jou droom in nog nooit zo ver weggeweest! Het kasteel bevindt zich op een domein van 4,5 HA, waarvan 2 HA weide en tuin recentelijk omheind werd.  De gebouwen werden integraal gerenoveerd door een gereputeerd Belgische architectenbureau. De inrichting is luxueus en eigentijds en werd uitgevoerd met hout en natuursteen.  Het hoofdgebouw heeft een lengte van 50 m en bevat o.a. 3 apartementen met afzonderlijke keuken, badkamer en slaapkamer; daarnaast een duplex woning met 3 slaapkamers, de hoofdwoning aan de toren met ruime leefruimte met mezzanine en luxe keuken met eiland, nieuwe haard en overdekt terras.

Tevens afzondelrijke garages, studio en vergaderzaal/ biljardruimte.  Afzonderlijk gebouwd poolhouse met buitenzwembad voorzien van rolluik met zonnecapterende lamellen en verwarming d.m.v. warmtepomp.  Ruime private parking voor 8 auto’s en voor 6 auto’s naast de garage.  Een sterrenhuis of dome met opendraaiende koepel voor de opstelling van een sterrenkijker.  Het domein beschikt over een afzonderlijke toegangspoort aan het einde van een doodlopende toegangsweg.  Er is geen hinder van verkeer of andere gebouwen in de omgeving; enkel natuur.

Ook ideaal als hotel, verhuur van vakantiewoningen …

Interieurfoto’s op aanvraag. info@gruwez.org

Contacteer ons

Is een Bed and breakfast kopen Frankrijk ook uw droom? Indien u meer info wenst kan u ons contacteren via telefoonnummer:  +32 475/49.18.52 of via E-Mail : frankgruwez@hotmail.com

 

Bed and breakfast kopen Frankrijk

Heb je plannen om te verhuizen naar Frankrijk? Een b&b te starten in de natuur, wij bieden u die mogelijkheid. Zoek je een luxe villa met privé zwembad om te kopen en te verhuren als vakantiewoning of hotel? Wij verkopen een kasteel gelegen in een prachtig domein op een van de mooiste plekken van Frankrijk, ideaal om te rust te komen.
Bekijk ons aanbod vakantiehuizen, ook te gebruiken als bed & breakfast of chambre d’hotes.

Je hebt onmiddellijk contact met de verkoper zonder tussenkomst van een immobiliënkantoor !