• Escape Room direct aan de oudegracht
  • 60 minuten spanning en plezier
  • Uniek thema en verhaal
  • Geschikt voor groepen t/m 10 personen
  • Maandag t/m donderdag € 99,-
  • Vrijdag t/m zondag € 129,-

of bel 030-7271026

"Nu al één van de beste escape rooms die ik heb gespeeld!"

René van den Berg
"Ik ben aangestoken. Aangestoken met het Escape Room virus!"

Gwen de Ruiter
"Ik geef deze escape room een dikke 10! Bedankt!"

Charlotte van Driel
39
:
11

Snelste ontsnapping

673

Ontsnappingen

Mysterium  Escape Room in Utrecht

Niets is wat het lijkt. Beleef samen met je vrienden, familie of favoriete collega’s een spannend en interactief avontuur. Stap in het MYSTERIUM en verlaat de wereld van nu. Aan de Oudegracht in een middeleeuwse werfkelder wacht ik op je.

Pas op: Escape Rooms zijn verslavend...

Tot snel,
Cornelius Vossius

Mysterium  Ontsnap binnen 60 minuten

Geen tijd te verliezen! Volg de clues, kraak de code’s en verdien je vrijheid. Je hebt maar één uur dus wees snel. Ben je slimmer, beter en sneller dan de rest? Kom met je vrienden, familie of collega’s en beleef één van de leukste uitjes ooit. Ik daag je uit. Lukt het je binnen de tijd om de sleutel te vinden? Mysterium is een wereld vol verborgen raadsels, bijzondere technische uitdagingen en creatieve oplossingen. Makkie? Dat hoop ik voor je...

Stap terug in de tijd en ontdek het legendarische mysterie van Utrecht...

MYSTERIUM =

Uitdagende puzzels

Escape Room MYSTERIUM is anders, uitdagend en interactief. Natuurlijk is het een lastige escaperoom, maar je hebt geen superpowers of een Einstein brein nodig. Het allerbelangrijkste? Goede samenwerking! Zo versla je samen het MYSTERIUM. Een uur vol puur plezier en creativiteit… wedden dat je je dit uur over 23 jaar zult herinneren?

MYSTERIUM =

Teambuilding

Het MYSTERIUM in Utrecht is je leukste teamuitje ooit. Ideaal voor collega’s, je sportclub, je sigarenbandjes verzamel vereniging of andere groepen die ingedut zijn en weer zich verbonden willen voelen. Let op: we organiseren speciale combinatie teambuildingactiviteiten in Utrecht, voor groepen van 8 tot 800 personen!

MYSTERIUM =

Special Events

Soms is je dag echt heel speciaal. Vier het in het MYSTERIUM! Een bijzonder bedrijfsuitje, het vrijgezellenfeest van je beste vriend(in) of de trouwdag van je ouders. In het MYSTERIUM kan alles gevierd worden. Ook in combinatie met een citygame, borrel of walking dinner door Utrecht. Bel of mail me!

Durf jij escape room MYSTERIUM aan?

MAANDAG T/M DONDERDAG € 99,-, VRIJDAG T/M ZONDAG € 129,-. BOEK NU!

of bel 030-7271026

Veelgestelde vragen

Q: Moet ik reserveren?

A: Zeker. Tuurlijk. Ja, ja, ja! De escaperoom MYSTERIUM wacht op je. We doen niet aan postduiven… boek het MYSTERIUM via deze site. Bekijk de kalender en kies je meest perfecte datum en tijd. Dan kan de voorpret beginnen. Voor het meest perfecte team moet jij zorgen!

Q: Waar kan ik boeken?

A: Bekijk de agenda, kies je gewenste tijd en datum en reserveer! Je zult er geen spijt van krijgen. Moeite met een dag plannen? Gebruik de site Datumprikker. Dan gaat het soepeler.

Q: Ik boek de escape room voor mijn bedrijf. Kan ik op factuur betalen?

A: Ja, voor bedrijven is het mogelijk op factuur te betalen. De administratiekosten bedragen € 17,50 excl. 21% btw.

Q: Ik wil mijn boeking annuleren, kan dat?

A: Annuleren is helaas niet mogelijk. MYSTERIUM is een live experience, eenmaal geboekt kun je niet meer afzeggen. Cornelius Vossius rekent op je komst! Zie het als een vliegticket, wanneer je reserveert houden wij onze stoel voor jouw vrij!

Q: Kan ik iemand verrassen met een Mysterium cadeaubon?

A: Wat een leuk en ontzettend aardig en intelligent gebaar. Natuurlijk kan dat! Bel ons op 030-7271026 of stuur een e-mail naar info@mysterium.nl.

Q: Kan ik ook terecht met een grote groep?

A: Als je groep groter is (méér dan 10 personen) dan combineren we de escaperoom met een citygame, quiz, rondleiding, workshop of andere leuke activiteit in Utrecht. Alles kan! Kijk maar op PuurUtrecht.nl voor leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Utrecht.

Q: Kunnen we ook een feest geven in escaperoom MYSTERIUM?

A: Weet je? Het leven ís een feest… maar ik kan je daarbij helpen. In Utrecht heb ik verschillende mooie locaties en ik heb een loods vol met de leukste event styling decoraties. Wat dacht je van een Halloween feest of een meesterlijke cocktail avond? Kijk even op PuurFeesten.nl. Mijn team en ik staan klaar voor je.

Q: Is Escape Room Mysterium geschikt om te spelen met kinderen?

A: We hanteren een leeftijdsgrens van 15 jaar voor het zelfstandig spelen van Mysterium. Bij deelname van kinderen onder de 15 jaar dient er minimaal 1 volwassene mee naar binnen te gaan.

Q: Is een escaperoom in Utrecht een geschikte teambuildingactiviteit?

A: Geloof me. Dit is spannender dan samen sushi eten of bowlen. Ik organiseer al jaren bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten in Amsterdam en Utrecht en de ontdekking van een escaperoom gaf me zo een kick. Dit werkt echt! Een escaperoom is zo’n goede manier om weer opnieuw beter en scherper te leren communiceren. Tijdens dit uur is het belangrijk om samen te werken en naar elkaar te luisteren. En het is nog leuk en spannend ook.

Q: Is Mysterium te combineren met een vergadering in Utrecht?

Mysterium is de ideale break out tijdens een vergadering. Even de zinnen verzetten en elkaar beter leren kennen. Ik heb trouwen ook de mooiste vergaderruimte van Utrecht voor je in de aanbieding: de Grote Werf. Kijk snel op DeGroteWerf.nl.

Q: Nemen jullie ons op in het MYSTERIUM? Kun je me de tape sturen?

A: Wat denk je zelf? Een MYSTERIUM blijft altijd een mysterie. De camera’s zijn er voor je eigen veiligheid en voor de controlekamer om je door deze levensechte puzzel te loodsen. Alle raadsels en uitdagingen verlaten nooit het MYSTERIUM.

Q: Kunnen we komen filmen of kunnen we langskomen voor een photoshoot of Vlog?

A: We zijn dol op PERS! We houden van bloggers en vloggers. We houden van TV en we houden van publiciteit. JA. JA. JA.

Q: Wat is het MYSTERIUM en wat is een escaperoom?

A: Een escaperoom en MYSTERIUM in het bijzonder is speciaal en mysterieus. Jij en je mede-puzzelaars worden ontvangen in onze 14de eeuwse werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Denk goed na, los de puzzels op en wees creatief. Let op elk detail. Een goede escaperoom is een combinatie van technische verrassingen, uitdagende puzzels en een spannend avontuur. Natuurlijk is het veilig. Maar het MYSTERIUM daagt je brein uit en is niet makkelijk. Daar hoopte je toch op? Laat je beste ideeën en creatief oplossend vermogen zien en vind de sleutel binnen een uur. Of sneller.