Pelaa kolikkopelejä Mr Greenillä

Avaa ilmainen pelitili

Onko sinulla jo pelitili? Kirjaudu sisään

Käyttöehdot pätevät. Tarjous vain uusien asiakkaiden lunastettavissa. 18+. Ilmaiskierrosvoittoja ja bonusrahaa koskee 35-kertainen kierrätysvaatimus. 100 ilmaiskierrosta ja 20 ilmaiskierrosta 5 päiväksi hyvitetään vähintään 20€ talletuksen & kierrätyksen jälkeen.

Kuinka pelata kolikkopelejä

Kolikkopelit ovat jännittäviä onnenpelejä. Pelaajan valinnoilla ei ole merkitystä pelin tulokseen, vaan jokaisen pyöräytyksen tulos on kiinni tuurista. Kolikkopelejä pelatessasi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita panoksesi ja laittaa rullat pyörimään – ja odottaa sitten voittojen ropisemista tilillesi! Voittoon vaaditaan yleensä vähintään kolmen samanlaisen voittosymbolin osumista aktiiviselle linjalle. On olemassa kuitenkin muutamia perusjuttuja, jotka kannattaa opetella, ennen kuin aloittaa kolikkopelien pelaamisen netissä:

slot paylines

Voittolinjat

Voittolinjat ovat linjoja, joille samanlaisten symbolien on ilmestyttävä, jotta voitto osuu kohdallesi. Kolikkopeleissä on useimmiten 20 voittolinjaa, mutta joissain peleissä niitä voi olla niinkin vähän kuin 5 tai 10, joissain taas puolestaan 50, 100 tai jopa 250. Joskus voittolinjat eivät ole muutettavissa, eli kaikki linjat ovat käytössä jokaisella pyöräytyksellä. Toisinaan voit kuitenkin muuttaa voittolinjojen määrää jokaisella kierroksella. Yleisesti ottaen suurempi voittolinjojen määrä tarkoittaa samalla suurempaa kertapanostusta.

betting online slots

Panostaminen

Kolikkopeleissä on erilaisia tapoja muuttaa panotustaan. Joissakin kolikkopeleissä voit valita panoskokosi muuttamalla kolikon arvoa, joissain voit vaihtaa panostasoa ja osassa myös käytettävien voittolinjojen määrää. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat sinua valitsemaan oikean panoksen kierrosta kohden ottaen huomioon oman pelikassasi.

slot paytable

Voittotaulukot

Saat lisätietoa pelaamastasi pelistä klikaamalla info-painiketta, joka sijaitsee yleensä ruudun alaosassa. Painikkeen symboli voi olla jakoavain tai kysymysmerkki. Tältä sivulta voit lukea pelin säännöt ja opetella, kuinka pelin bonuskierrokset käynnistyvät. Näet myös voittotaulukon, joka esittelee kaikki symbolit voitonmaksuineen, sekä mahdollisten scatter- ja bonussymbolien säännöt.

Nyt tiedät, kuinka pelata kolikkopelejä netissä. Tule ja pyöräytä voittoon!

Nettikolikkopelien symbolit

Kolikkopelien symbolit liittyvät pelin teemaan. Peleissä on myös erikoissymboleita, jotka voivat palkita pelaajan bonuskierroksilla, suuremmilla voitoilla tai voittokertoimilla. Jotkut symboleista voivat korvata kaikki muut symbolit ja luoda näin uusia voittoyhdistelmiä. Alla esittelemme netin kolikkopeleissä käytettävät pääsymbolit:

slot wild symbol

Wild-symbolit

Wild symbolit ovat erikoissymboleita, jotka korvaavat kaikki muut symbolit (paitsi scatterit, useimmissa tapauksissa) luoden enemmän voittoyhdistelmiä. Tämä tarkoittaa, että pyöräyttäessäsi kaksi samanlaista symbolia ja wildin aktiiviselle voittolinjalle, muuttuu wild näitä symboleita vastaavaksi symboliksi ja antaa sinulle voiton. Wild-voitot maksavat aina suurimman mahdollisen voiton voittolinjalta.

Joissakin kolikkopeleissä wildit voivat toimia eri tavalla. Joskus ne pysyvät rullilla seuraavan kierroksen ajan (näitä kutsutaan “sticky wildeiksi”) tai kasaantuvat rullille (“stacked wild” tai “expanding wild”), liikkuvat rullia pitkin (“creeping wild”), antavat voittokertoimen tai jopa käynnistävät bonuskierrokset.

slot scatter symbol

Scatter-symbolit

Scatterit ovat kolikkopelien erikoissymboleita, jotka käynnistävät bonuskierroksia. Ne maksavat usein myös suuren voiton esiintyessään missä kohtaa rullia tahansa, eivät vain aktiivisella voittolinjalla. Monissa kolikkopeleissä 3 scatteria ruudulla tarkoittaa sitä, että ilmaiskierrokset käynnistyvät. Mitä useampia scattereita saat pyöräytettyä esiin, sitä enemmän ilmaiskierroksia yleensä saat. Scatterit voivat myös avata bonuspelejä, mikä saattaa osoittautua todella tuottoisaksi.

Kiinnostaako villi voitto wildeilla? Tule kokeilemaan onneasi!

choosing slots online

Kolikkopelin valitseminen

Pelityylillesi ja lompakkosi paksuudelle sopivan kolikkopelin valitseminen on tärkeää, jotta maksimoit voittomahdollisuutesi. Jotkut kolikkopelit maksavat tasaisesti pieniä voittoja, toiset taas kerralla suurempia voittoja, mutta harvemmin. Tätä eroa voittotiheydessä kutsutaan volatiliteetiksi. Kolikkopelien volatiliteettiä kuvataan yleensä arvoilla matala, keskitaso ja korkea.

Matalan volatiliteetin kolikkopelit antavat voittoja useammin, mutta pienempinä kertasummina. Näin voit pelata kauemmin ja toivon mukaan kasvattaa pelikassaasi. Korkean volatiliteetin kolikkopelit eivät puolestaan anna voittoja niin usein, mutta niiden voittosummat ovat suurempia – kun voitat, voitat kunnolla. Keskitason volatiliteetin kolikkopelit asettuvat kahden muun tason väliin.

Jos haluat maksimoida peliaikasi ja rakentaa pelikassaasi hitaasti, valitse matalan volatiliteetin kolikkopeli. Korkean volatiliteetin pelit ovat riskialttiimpia, mutta ne voivat myös palkita ruhtinaallisesti. Keskitason pelikassalla pelaaville keskitason volatiliteetin kolikkopelit tarjoavat muiden tasojen parhaat puolet.

Yksi tapa kolikkopelin volatiliteetin löytämiseksi on tutustua sen voittotaulukkoon ja tarkastella voitonmaksuja. Jos korkea-arvoisin symboli maksaa parhaimmillaan 250 kolikkoa, on kolikkopelissä matala volatiliteetti; jos korkea-arvoisin symboli maksaa 10 000 kolikkoa, on kyseessä todennäköisimmin korkean volatiliteetin kolikkopeli. Muista tarkistaa myös palautusprosentti, jotta voittosi odotusarvo on kunnossa.

jackpot slot

Jackpot-kolikkopelit netissä

Kaikissa kolikkopeleissä on jackpot, joka on pelin suurin mahdollinen voitto. Joissakin kolikkopeleissä on kiinteä jackpot, toisissa puolestaan progressiivinen. Kiinteät jackpotit pysyvät aina samoina, progressiiviset jackpotit taas jatkavat kasvamista, kunnes joku voittaa koko potin. Nämä progressiiviset jackpotit voivat kasvaa valtavan suuriksi, usein jopa satojentuhansien eurojen arvoisiksi.

Kun pelaaja pelaa tällaista kolikkopeliä, lisätään pieni prosentti panoksesta progressiiviseen voittopottiin. Näin jackpot voi jatkaa kasvamista, kunnes joku onnekas pelaaja osuu suurvoittoon. Progressiiviset jackpotit ovat yleensä yhteydessä toisiinsa eri kasinoiden ja eri pelien kautta, jotta ne voivat kasvaa todella suuriksi nopeasti ja tarjota yhdelle pelaajalle elämän mullistavan voiton. Joissain tapauksissa progressiiviset jackpotit on jaettu moniin eri tasoihin, kuten mini, maxi ja mega, jotta jättipottivoittoja riittää useammalle kuin yhdelle pelaajalle.

Voitatko sinä seuraavan progressiivisen jackpotin?

myths online slots

Myyttejä netin kolikkopeleistä

Netin kolikkopelejä ympäröivät monet myytit. Kaikkein sitkein myytti on se, että jotkut kolikkopelit olisivat “kuumia” tai “kylmiä – tai se, että jonkin kolikkopelin “on aika” antaa suuri voitto tietyn ajan jälkeen. Itse asiassa kolikkopeleissä ei koskaan ole “kuumia” tai “kylmiä” jaksoja, vaan voittotodennäköisyydet ovat aina samat. Se, milloin edellinen jackpot on voitettu, ei vaikuta lainkaan seuraavan pelikierroksesi mahdollisuuteen laukaista sama jackpot. Tämä johtuu siitä, että jokainen kierros on täysin itsenäinen – ja sen tulos yhtä satunnainen kuin kolikonheitossa.

Toinen läheisesti yllä mainittuihin liittyvä myytti on se, ettei suuren jackpotin maksanutta kolikkopeliä kannata pelata. Tämä on jälleen hölynpölyä: voittomahdollisuutesi ovat täysin samat. Ainoa syy olla pelaamatta peliä, josta on juuri voitettu progressiivinen jackpot, on nykyisen jättipotin koko. Jackpotin kasvaminen suuremmaksi kun vaatii aina hieman aikaa.

Vinkkejä kolikkopelien pelaamiseen

Kolikkopelien pelaamiseen on olemassa muutamia tärkeitä vinkkejä:

Pysy pelibudjetissasi

Syy kolikkopelien pelaamiseen on hauskanpito. Jos häviät uhkapelaamiseen varaamasi rahat niin sitten häviät. Älä missään tapauksessa ala yrittää voittaa tappioitasi takaisin.

Älä jahtaa tappioitasi.

Saattaa olla, että onnistut voittamaan häviämäsi rahat takaisin, mutta on aivan yhtä todennäköistä, että häviät lisää. Älä siis jatka pelaamista “voittaaksesi omasi takaisin” – tämä on vaarallinen tie, jolle ei kannata astua!

Pelaa ensin ilmaiseksi.

Pelaa kolikkopelejä ilmaiseksi <ahref=”https://www.mrgreen.com/fi/kolikkopelit/mekaniikka”>oppiaksesi niiden toiminnan, ennen kuin sijoitat oikeaa rahaa. Näin saat selville, millaisista kolikkopeleistä pidät eniten.

Valitse teema huolellisesti.

Kolikkopeleissä on kyse hauskanpidosta, joten mieti tarkkaan, mikä teema sinua miellyttää eniten. Vaihtoehtoja on lukuisia; voit valita oman suosikkisi elokuvista, seikkailuteemoista, eksoottisista egyptiläisteemoista, mafiateemoista, eläimistä, sirkuksesta, halloweenista, supersankariteemoista, avaruusteemoista… Kaikille löytyy varmasti sopiva teema, ja omaan makuun sopivan teeman valitseminen on yksi nautinnollisimmista jutuista pelatessasi kolikkopelejä netissä!

Supersankarit, seikkailu, merirosvot vai elokuvat – minkä teeman sinä valitset?