Glemt detaljer?

HVEM ER VI? 

Odense Fodplejeskole uddanner lægeeksaminerede SADF fodplejere, som efter afsluttet eksamen er fuldt udrustet til fremtiden som professionel fodplejer og selvstændig forretningsdrivende. Skolen ligger i hjertet af Odense – ca. 10 minutters gang fra banegården, i en stor, lækker herskabslejlighed med plads til 14 elever på henholdsvis vores dags- og aftenhold.

ELEVBEHANDLINGER

FARIDA STRANDBERG

Skoleleder

UDDANNELSEN

Uddannelsen som eksamineret SADF fodplejer udstyrer dig med alt, hvad du har brug for i din fremtid som professionel fodplejer. Du får en bred og dybdegående indføring i blandt andet sygdomslære, fysiologi, anatomi, psykologi, virksomhedsdrift samt teoretisk og praktisk fodpleje. Derudover tilbydes der geléneglekursus, vokskursus og markedsføringsundervisning.

Ansatte & undervisere

DORTE

Læge og censor.

BJARKE

Medicinstuderende, underviser skolens elever i fodplejeteori.

CAMILLA

Receptionist, underviser, studievejleder og læge-eksamineret fodplejer

Hvem er vi?

Vi er en professionel fodplejeskole i hjertet af Odense, som uddanner dygtige, lægeeksaminerede SADF fodplejere. Vi er et team på 7 ansatte og undervisere, der brænder for at give dig den bedste uddannelse og fremtid.

Vores mission

Vores mission er at uddanne professionelle fodplejere, som efter afsluttet eksamen er klar til at starte deres egen fodklinik og klædt på til fremtiden som selvstændig forretningsdrivende. Vi brænder for at lære dig alt fra teknikker til teori og markedsføring.

Næste hold starter om

    dagtimerminsec0
  • 0
  • 0
  • 0
TOP