Vi står for det gode
solide håndværk

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for
tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv.

Vi står for det gode
solide håndværk

Vi udfører en lang række alsidige opgaver inden for
tømrer- og snedkerfaget for både private og erhverv.

Tømrer og snedker​ med mange års erfaring

​Står du og mangler en dygtig tømrer, som kan klare, ikke bare alt tømrer & snedker arbejdet for dig, men også udføre samlede hovedentrepriser, med alle håndværksgrupper? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi kan hjælpe alle, som har brug for en tømrer på det meste af Sjælland, med at udføre selv de mest uoverskuelige opgaver.

Vi klarer også hovedentrepriser

Som tømrer og snedker løser vi alle tænkelige tømreropgaver i butikslokaler, på kontorer, i private hjem, og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmaterialer. Virksomhedens organiserede ansatte, har igennem flere år stået for at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. De arbejdsopgaver vores fagfolk udfører bliver altid kontrolleret, sådan at du er garanteret den bedste kvalitet af arbejdet.

En tømrer der kan sit kram

Vi har samlet en stab af dygtige og erfarne tømrere, der sætter en ære i arbejdet. Når du får en tømrer fra GrønByg til at klare din arbejdsopgave, så er du altså garanteret en tømrer, som udfører arbejdet til perfektion. Vi ønsker at vores kunder skal være så tilfredse som muligt, når de har haft besøg af en tømrer fra vores firma. Derudover har vi eget værksted, og i vores tætte samarbejde med vores underentreprenører, og ingeniør, kan vi give unikke og gennemtænkte forslag til ombygninger og tilbygninger.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvad en tømrer fra vores firma kan gøre for dig, så ring til os på telefon 40 34 42 21 eller skriv en e-mail tilkontakt@gronbyg.dkf or at høre nærmere.

Se vores flotte anmeldelser på www.håndværker.dk​

Vi tilbyder Energivejledning i deres bolig​

Nye vinduer

ENERGIOPTIMERING

NYT TAG