ENGINEERING DEVELOPMENT ENTREPRENEURSHIP

Lightspeed Partnership & Integrations

MDware is al jaren een sterke partner van Lightspeed. Als operationele partner implementeerden we de verschillende Lightspeed-oplossingen bij veel verschillende klanten en leerden de tekortkomingen van de systemen kennen die wij kunnen oplossen.
In de afgelopen 2 jaar ontwikkelden we belangrijke integraties voor de verbetering van de Lightspeed software.

IT-Projects & Entrepreneurship

Hoe verloopt uw verkoopproces en waar ligt de marge voor verbetering? MDware gaat met u samen opzoek op welke manier u uw verkoopbeleid kunt verbeteren. We helpen u met het inspelen op trends en tonen hoe u uw verkoopcijfers kunt analyseren. Zodat uw zaak optimaal gebruik kan maken van de resources die het beschikbaar heeft.

Applicatie-ontwikkeling

MDware heeft een sterke expertise in IT-Ontwikkeling. In de laatste jaren hebben we ons gespecialiseerd in web-development op verschillende platformen. Door gebruik te maken van moderne technologieën en software kunnen we de beste expertise in WordPress, Joomla, CScart, Lightspeed eCom en Magento voorleggen. We maken gebruik van PHP/MySQL/MongoDB, Swift, Laravel, Stamplay, Outsystems, Node.JS en Angular2.
Erkend Lightspeed Verdeler

Lightspeed

“Software in de cloud voor de retail en horeca”

Lightspeed is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat u helpt om alle aspecten van uw zaak gemakkelijk te beheren. Verwerf inzicht in je winkel of restaurant en speel in op de evoluties in jouw zaak. Dankzij het cloud-iPad-kassasysteem beheer je je zaak van overal. Met Lightspeed eCom bouw je aan de Omnichannel ervaring voor jouw klanten.

MDware is een Lightspeed Expert. Wij implementeren Lightspeed bij onze klanten en verzorgen persoonlijke support en begeleiding. Ook voor custom development op de 3 lightspeed-toepassingen ben je aan het juiste adres.

Facturen en creditnota's worden binnen enkele seconden aangemaakt

Facturatietool voor Lightspeed

De MDware facturatietoolkit is beschikbaar in het Engels, Frans en Nederlands en is compatibel met de Belgische en Nederlandse fiscale wetgeving. Op vraag kan de tool snel en makkelijk beschikbaar worden gesteld voor andere landen

Functionaliteit:

  • Aanmaken van facturen en creditnota’s tijdens of na een verkoop
  • Aanmaken van voldane en openstaande facturen
  • Pas facturen aan aan uw wensen
  • Print of mail de facturen naar de klant
  • Print packing slips
  • Hou betaalstatussen bij en markeer facturen als betaald
  • Multi-shop support

Ga naar het MDware server panel

Contacteer ons

Have some patience...
Privacy Policy Cookie Policy
MDware | Engineering, Development & Entrepreneurship