Vi tilbyder

Udført af veluddannede og opdaterede behandlere, der altid giver et smil med på vejen

akupunktur

Akupunktur

fertilitet

Akupunktur fertilitet

zoneterapi

Zoneterapi

massage2

Massage

fodbehandling

Fodbehandling

gelenegle

Gelenegle

spa

Wellness

voksbehandlinger

Voksbehandlinger

Fertilitetsbehandling med akupunktur

Opnå bedre balance i kroppen med akupunktur til dig der gerne vil blive gravid

Store flotte omgivelser

I Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til dig, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære. Hos os bliver du behandlet professionelt, taget seriøst og lyttet til. Her er det dig der er i fokus. Mulighed for leje af lokale på timebasis. Kontakt Farida Strandberg for flere detaljer.

Kontakt os

Professionel behandling

Klinikkens værdigrundlag bygger på en kombination af menneskelig forståelse og indlevelse samt et højt fagligt niveau. Vi tilbyder kvalitetsbehandling med fokus på netop din situation og dine behov. Vi har tavshedspligt.

Glade kunder

På Corpus Care Clinic er der altid sat god tid af til behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende behandling på briksen. Her er en hyggelig atmosfære, her bliver du behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til. Her er det dig, der er i fokus.

Veluddannede behandlere

Vi holder os altid opdaterede med kurser og uddannelser. Det er vigtigt for os altid at være helt opdaterede, så vi kan tilbyde dig behandlinger af højeste kvalitet.

Mød vores dygtige behandlere

Vi arbejder altid med smil og vi gør alt for at du får den bedst mulige behandling. Vi holder os konstant opdaterede med nye kurser og er derfor altid behjælpelige hvis du har spørgsmål.

team-image

DIT MØDE MED CORPUS CARE

Vi glæder os til at møde dig.

1

Velkommen

Velkommen i vores skønne lyse lokaler i hjertet af Odense.

2

Dig i centrum

Vi møder dig der hvor du er. Alle er velkommne – børn, unge og ældre.

3

Top professionel behandling

Alle vores ajour med de nyeste kurser og uddannelser.

4

Total velvære

Vores behandlinger er unikke fordi de kombinerer effektive behandlinger med en total wellness oplevelse.

Hvad siger kunderne?

"Virkelig dejlig fodbehandling og god service både ift. gode råd mht. fødder og med cafe latte. Dygtige elever og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet af mine franske negle"

Vibeke hansen

"Jeg var skeptisk før jeg kom, da jeg ikke har prøvet akupunktur før. Jeg gik ud ad døren meget positivt og er slet ikke kommet ud af den positivitet endnu. Et menneske som så hele mig og ikke kun det jeg i grunden kom for."

Elisabeth Nielsen

"Giver min bedste anbefalinger til klinikken og især Farida, som har givet mig akupunktur for fertilitet. Første gang jeg prøvede behandlingen, lykkedes det! Hun har et engagement, som ses sjældent og jeg har i de ca 4 måneder jeg kom der, mærket hvordan hun husker ens historie og går op i det! Jeg ville selv ønske, at jeg havde givet det en chance før, så hold jer ikke tilbage. Det er det hele værd!"

Nadia Borch Johansen

Vi glæder os til at møde dig