Nicotine (Cotinine) - Zelftest in urine

Toont gebruik van tabaksmiddelen aan.

Ideale test om te controleren op het gebruik van tabaks-producten.

De Nicotine (Cotinine) testen worden per 3 of 6 geleverd dus u kunt over een langere periode testen op het gebruik en controleren of gemaakte afspraken worden nagekomen.

Dat roken slecht is weet iedereen.

Kinderen die roken lopen echter een nog groter risico. De longen van kinderen zijn nog niet volgroeid en kunnen door het roken schade oplopen. Omdat de luchtwegen van kinderen kleiner en nauwer zijn, maar ze wel dezelfde hoeveelheid nicotine, teer en andere giftige stoffen binnenkrijgen, is de schade bij kinderen tot 18 jaar nog groter.

Nicotine-Check® is een eenvoudige urinetest waarmee het mogelijk is om aan te tonen of er is gerookt. Het maakt daarbij niet uit of het shag of sigaretten betreft. Na het roken van de laatste sigaret is het nog mogelijk om 2 tot 4 dagen later het gebruik aan te tonen. De testen worden al jaren gebruikt door onze professionele klanten (o.a. enkele universitaire ziekenhuizen en zorgverzekeraars) en zijn nu ook geschikt als thuistest.

Bestel Nicotine-Check® eenvoudig en discreet online via www.testjezelf.nu

Slechts € 9,95 voor 3 complete testen


 

Via de online webwinkel van Testjezelf.nu BV kunt u niet alleen deze nicotine testen bestellen, maar ook testen om drugs of alcoholgebruik aan te tonen.

De drugstesten (er kan getest worden op vrijwel alle in Nederland verkrijgbare drugs) zijn beschikbaar voor urine of speeksel. De alcoholtesten in speeksel, adem of via een semi professionele alcoholtester


 

Nb: nicotine-check maakt onderdeel uit van een scala aan zelftests, waaronder: cholesterol-check (totaal, HDL en LDL sneltest), gluten-check (coeliakie test), glucose-check (diabetes test), allergie-check (allergie zelftest op specifieke allergenen), multicheck (eerste gecombineerde cholesterol en glucose meter), drugs-check (drugstesten in speeksel en urine), meno-check (menopauze test), vruchtbaarheids-check (unieke en enige mannelijke vruchtbaarheidstest met duidelijke Ja/Nee uitslag), Candida-Check (Vaginale Candida Schimmelinfectie Zelftest), Maag-Check (thuistest op maagzweer bacterie) en Tobénobé (eerste echt betaalbare digitale zwangerschapstest)
Apotheker, huisarts of praktijk? Ook professionele sneltesten (o.a. HIV, Hepatitis, FOB, PSA, Troponine en D-Dimeer) verkrijgbaar.
Informeer via Dutch Diagnostics naar de mogelijkheden en prijzen.