Csatorna bekötés épp aktuális a lakóhelyén?
Pillanatok alatt kérhet árajánlatot!

Csatorna bekötés és csatornázás V&M módra!

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna tervezését, kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

Cégünknek mindez nem okoz problémát, hiszen, gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk a legkorszerűbb csatorna kiépítéshez szükséges technológiákkal.

Az újonnan bekötött csatornák esetében tervezőink felmérik az utcai gerinc elhelyezkedését, és hozzá mérten a legmegfelelőbb lejtési szöggel, hosszúsággal ellátott csatornát tervezi meg.

Csatorna bekötés folyamata || Miért ne házilag csináljuk? || Partnereink

Hitelügyintézés

Kecskeméti Judit vagyok független pénzügyi tanácsadó.

 

Több éves tapasztalattal rendelkezem hitelezés, megtakarítás és befektetés területén. Független tanácsadóként 9 bankkal állok kapcsolatban, mely biztosítja, hogy az ügyfél részére a legjobb ajánlatot válasszuk ki a céljai  megvalósítására.

Az Országgyűlés 2011-ben megszavazta a talajterhelési díj 10 szeresére emelését, így a családok éves szinten akár százezres nagyságrendű talajterhelési díjat is kifizetnek. A díj mértéke évente változik, ami valószínű, hogy inkább emeléssel, mint csökkenéssel jár. A talajterhelési díj fizetési kötelezettség törvényen alapuló kötelezettség. Amennyiben Önnek jelenleg nincs anyagi fedezete a csatorna bekötésére, úgy akár ÖKO hitel, akár a zöld program keretén belül kedvező kamatozású az Ön igényeihez alkalmazkodva tudok hitelt biztosítani, anélkül hogy ezért bármelyik hivatalban, vagy Bankban sorba kellene állnia!

 

A csatornabekötési díjat egyszer kell kifizetni, -ezzel növelve ingatlanának értékét-, a talajterhelési díjat viszont évről évre.

A hitelügyintézés, illetve személyes pénzügyi tanácsadás DÍJMENTES.

Világi Tamásnak hívnak, 34 éves vagyok.

Több mint 10 éve költöztem a családommal Nagytétényből Érdre. Ezalatt sokat fejlődött a város, aminek fontos állomása a csatornázás és örülök, hogy a munkámmal ennek én is részese lehetek.

Főállásban tűzoltó vagyok, de 5 éve csatornabekötésekkel, csatornarendszerek kialakításával, javításával és duguláselhárítással is foglalkozom, így nagy tapasztalatra tettem szert.
Sok a rosszul kivitelezett csatornabekötés, rendszerkiépítés, ami a későbbiek során sok-sok bosszúságot tud okozni.
Éppen ezért azt javaslom, hogy csatornabekötését bízza szakemberekre!

Miltz Ferencnek hívnak, 35 éves vagyok. 

Törökbálinton élek feleségemmel és 3 gyermekünkkel. 15 éve foglalkozom közműépítéssel, 14 éve építésvezetőként. Több nagy projektben is részt vettem (Margit-híd víz-és csatorna kivitelezése; Gyöngyös és Páty csatornázása) és Budapest-szerte rengeteg csatornarákötést végeztünk (pl.: II. kerület, Petrezselyem u.). A mai napig tevékenyen részt veszek az építésben is.

Családapaként tudom, hogy mekkora anyagi terhet jelent a csatornázás, ezért garantáljuk a korrekt árakat és azt a minőségi munkát, amit mi is elvárnánk a saját otthonunkban.