Csatorna bekötés épp aktuális a lakóhelyén?
Pillanatok alatt kérhet árajánlatot!

Csatorna bekötés és csatornázás V&M módra!

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna tervezését, kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

Cégünknek mindez nem okoz problémát, hiszen, gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk a legkorszerűbb csatorna kiépítéshez szükséges technológiákkal.

Az újonnan bekötött csatornák esetében tervezőink felmérik az utcai gerinc elhelyezkedését, és hozzá mérten a legmegfelelőbb lejtési szöggel, hosszúsággal ellátott csatornát tervezi meg.

Csatorna bekötés folyamata || Miért ne házilag csináljuk? || Partnereink

A csapadékvíz elszivárogtatása

Elszivárogtatással megoldható a háztetőn és a ház körül összegyűlt csapadékvíz elvezetése, amelyben nem szennyezett.

A gépkocsi parkolókon összegyűlt csapadékvizet csak előzetes tisztítás, az olajszármazékok eltávolítása után lehet elszivárogtatni.

A szennyvizet csak házi szennyvíztisztítóban való tisztítás után szabad elszivárogtatni.
Az elszivárogtatást csak hidrogeológiai véleményezés alapján a vízügyi hatóság engedélyével lehet megvalósítani.
Az elszivárogtatáshoz szivárogtató vezetéket, szikkasztót vagy speciális tárolót használunk. A szivárogtató vezetékek, vagyis nyílásokkal ellátott csövek, amelyeket kavicságyban helyezünk el, csak kisebb mennyiségű tisztított csapadék elszivárogtatására alkalmasak.

A szikkasztókat vagy a tárolót nagyobb mennyiségű csapadékvíz elszivárogtatására használjuk, amelyeknél a nagyobb térfogatú szikkasztónak, vagy tárolónak köszönhetően hosszabb idő áll rendelkezésre az elszivárgáshoz.

A szikkasztókút hasonló a víznyerésre szolgáló kúthoz.
Tulajdonképpen egy betonfalú, aknaszerű kút, amelynek aljára kavicsréteget terítünk, felülre pedig szűkítő betongyűrűt vagy betontetőt helyezünk öntöttvas fedéllel.

A fedél átmérője nem lehet kisebb 600 mm-nél.
A csapadékvíz elvezetésére használt különleges elszivárogtató lehet egy tavacska is, amelynek egy részét vízzáró fóliával szigeteljük. Használható erre a célra földalatti, átalakított műanyag tartály is.

A szivárogtató térfogatát a szennyvíz esetében a vízszükséglet alapján határozzuk meg, a csapadékvíz esetében a legcsapadékosabb időszakban mért csapadékmennyiséget vegyük figyelembe. A térfogat meghatározásakor tekintettel kell lenni a víz elszivárgásnak gyorsaságára is.

Világi Tamásnak hívnak, 34 éves vagyok.

Több mint 10 éve költöztem a családommal Nagytétényből Érdre. Ezalatt sokat fejlődött a város, aminek fontos állomása a csatornázás és örülök, hogy a munkámmal ennek én is részese lehetek.

Főállásban tűzoltó vagyok, de 5 éve csatornabekötésekkel, csatornarendszerek kialakításával, javításával és duguláselhárítással is foglalkozom, így nagy tapasztalatra tettem szert.
Sok a rosszul kivitelezett csatornabekötés, rendszerkiépítés, ami a későbbiek során sok-sok bosszúságot tud okozni.
Éppen ezért azt javaslom, hogy csatornabekötését bízza szakemberekre!

Miltz Ferencnek hívnak, 35 éves vagyok. 

Törökbálinton élek feleségemmel és 3 gyermekünkkel. 15 éve foglalkozom közműépítéssel, 14 éve építésvezetőként. Több nagy projektben is részt vettem (Margit-híd víz-és csatorna kivitelezése; Gyöngyös és Páty csatornázása) és Budapest-szerte rengeteg csatornarákötést végeztünk (pl.: II. kerület, Petrezselyem u.). A mai napig tevékenyen részt veszek az építésben is.

Családapaként tudom, hogy mekkora anyagi terhet jelent a csatornázás, ezért garantáljuk a korrekt árakat és azt a minőségi munkát, amit mi is elvárnánk a saját otthonunkban.