Csatorna bekötés épp aktuális a lakóhelyén?
Pillanatok alatt kérhet árajánlatot!

Csatorna bekötés és csatornázás V&M módra!

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna tervezését, kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

Cégünknek mindez nem okoz problémát, hiszen, gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk a legkorszerűbb csatorna kiépítéshez szükséges technológiákkal.

Az újonnan bekötött csatornák esetében tervezőink felmérik az utcai gerinc elhelyezkedését, és hozzá mérten a legmegfelelőbb lejtési szöggel, hosszúsággal ellátott csatornát tervezi meg.

Csatorna bekötés folyamata || Miért ne házilag csináljuk? || Partnereink

Balatoni csatornázás

Csatornázás Balatonon! 06/20-549-1488

2013 januárjában végre elindultak a csatornázási munkálatok Balaton és környékén. A projektet már 2005-ben elkezdték, erre megalakult egy felelős társulat is, azonban egészen a 2013-as évig nem történt érdemi változás a csatornázásban, azonban most végre érdemi lépések történtek annak irányába, hogy a csatornázás a normál ütemterv szerint elkészüljön. A 18 milliós projekt legfőképpen a hatóságok miatt húzódott el ilyen sokáig.

Az eredeti terv szerint a csatornázás több mint hatvan települést érintett volna, mely a dél-balatoni csatornatársulás hatáskörébe tartozott, azonban a későbbiek során azok a települések, amik nem tartoztak a Balaton vízgyűjtőjéhez kizárták a projektből, így maradt egy kicsivel több, mint húsz település. Érdekes, hogy a csatornázás azokon a településeken, ami nem a dél-balatoni csatornatársuláshoz tartozik már elkészült a csatornázás.

Csatorna bekötés Balatonon

Abban az esetben, ha Ön a Balaton környékén lakik és az ingatlanában még nem készült el a belső csatornahálózat, akkor hívjon minket bizalommal és szívesen nyújtunk Önnek tanácsot.

Természetesen pontos árajánlatot csak helyszíni terepszemle után tudunk adni Önnek, minden esetben arra törekszünk, hogy a csatornázás a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon az Ön számára.

A helyszíni terepszemle során megállapítjuk, hogy milyen adottságokkal rendelkezik az ingatlan és hogyan érdemes a belső csatornahálózatot kialakítani úgy, hogy Önnek a lehető legkevesebb költséggel járjanak a munkálatok.

Csatornázás, csatorna bekötés után természetesen utómunkálatokat is végzünk annak érdekében, hogy a munkálatok előtti állapotot visszaállítsuk.

Csatornázás kapcsán igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni a munkát, így Önnek nem kell heteket várnia a munkálat elkészültével.

Természetesen csatornázás kapcsán a helyszíni terepszemle teljesen ingyenes, így Önnek semmilyen költséggel nem kell számolnia egészen addig, míg a csatorna bekötést elkezdjük!

Világi Tamásnak hívnak, 34 éves vagyok.

Több mint 10 éve költöztem a családommal Nagytétényből Érdre. Ezalatt sokat fejlődött a város, aminek fontos állomása a csatornázás és örülök, hogy a munkámmal ennek én is részese lehetek.

Főállásban tűzoltó vagyok, de 5 éve csatornabekötésekkel, csatornarendszerek kialakításával, javításával és duguláselhárítással is foglalkozom, így nagy tapasztalatra tettem szert.
Sok a rosszul kivitelezett csatornabekötés, rendszerkiépítés, ami a későbbiek során sok-sok bosszúságot tud okozni.
Éppen ezért azt javaslom, hogy csatornabekötését bízza szakemberekre!

Miltz Ferencnek hívnak, 35 éves vagyok. 

Törökbálinton élek feleségemmel és 3 gyermekünkkel. 15 éve foglalkozom közműépítéssel, 14 éve építésvezetőként. Több nagy projektben is részt vettem (Margit-híd víz-és csatorna kivitelezése; Gyöngyös és Páty csatornázása) és Budapest-szerte rengeteg csatornarákötést végeztünk (pl.: II. kerület, Petrezselyem u.). A mai napig tevékenyen részt veszek az építésben is.

Családapaként tudom, hogy mekkora anyagi terhet jelent a csatornázás, ezért garantáljuk a korrekt árakat és azt a minőségi munkát, amit mi is elvárnánk a saját otthonunkban.