Csatorna bekötés épp aktuális a lakóhelyén?
Pillanatok alatt kérhet árajánlatot!

Csatorna bekötés és csatornázás V&M módra!

Cégünk biztosítja a teljes körű csatorna tervezését, kivitelezését valamint átadását, akár az utcai gerinctől a telek határon belülig.

Cégünknek mindez nem okoz problémát, hiszen, gyorsan, pontosan és hatékonyan dolgozunk a legkorszerűbb csatorna kiépítéshez szükséges technológiákkal.

Az újonnan bekötött csatornák esetében tervezőink felmérik az utcai gerinc elhelyezkedését, és hozzá mérten a legmegfelelőbb lejtési szöggel, hosszúsággal ellátott csatornát tervezi meg.

Csatorna bekötés folyamata || Miért ne házilag csináljuk? || Partnereink

Visegrádon is jelen Világi&Miltz! Csatorna bekötés

Visegrád Pest megyében található, a Szentendrei kistérséghez tartozik. Magyarország egyik legrégebbi városa, közkedvelt kirándulóhely. Területre 33,27 km2, ehhez képest relatíve kevés lakossal (1864 fő). Budapesttől 30 km-re a Dunakanyarban, a Duna jobb oldalán terül el, a Visegrádi hegység lábánál. Gazdaságát az erdőgazdálkodás és idegenforgalma határozza meg. A Római erőd, a Fellegvár, Alsóvár, Királyi palota, a Pálfy-kastély jelentik a város főbb nevezetességeit.
Ha erre téved utunk, érdemes őket megtekinteni. Egy ilyen jelentős, turisztikailag fokozott érdeklődéssel bíró város esetében fontos szempont a tisztasága.
Ha Ön még nem csatlakozott rá az utcájában lévő szennyvízcsatornára, hívjon bennünket bizalommal.

Világi Tamásnak hívnak, 34 éves vagyok.

Több mint 10 éve költöztem a családommal Nagytétényből Érdre. Ezalatt sokat fejlődött a város, aminek fontos állomása a csatornázás és örülök, hogy a munkámmal ennek én is részese lehetek.

Főállásban tűzoltó vagyok, de 5 éve csatornabekötésekkel, csatornarendszerek kialakításával, javításával és duguláselhárítással is foglalkozom, így nagy tapasztalatra tettem szert.
Sok a rosszul kivitelezett csatornabekötés, rendszerkiépítés, ami a későbbiek során sok-sok bosszúságot tud okozni.
Éppen ezért azt javaslom, hogy csatornabekötését bízza szakemberekre!

Miltz Ferencnek hívnak, 35 éves vagyok. 

Törökbálinton élek feleségemmel és 3 gyermekünkkel. 15 éve foglalkozom közműépítéssel, 14 éve építésvezetőként. Több nagy projektben is részt vettem (Margit-híd víz-és csatorna kivitelezése; Gyöngyös és Páty csatornázása) és Budapest-szerte rengeteg csatornarákötést végeztünk (pl.: II. kerület, Petrezselyem u.). A mai napig tevékenyen részt veszek az építésben is.

Családapaként tudom, hogy mekkora anyagi terhet jelent a csatornázás, ezért garantáljuk a korrekt árakat és azt a minőségi munkát, amit mi is elvárnánk a saját otthonunkban.